Therese
Sletvold-Fuglerud

Om Therese

Therese er psykolog med 9 års erfaring fra arbeid med voksne og barn. Therese har faglig fordypning innen utmattelse, angst og relasjonsvansker. Hun har også erfaring fra arbeid med følelsesregulering, avhengighet og foreldreveiledning. I spesialisthelsetjenesten har hun jobbet met med en rekke psykiske lidelser, avhengighet og somatikk. Hun har også erfaring fra kommunale oppvekstteam der fokus har vært på arbeid med barn og ungdom.

Therese har fokus på å forstå ditt indre liv og hva du strever med, samt finne et felles mål dere kan samarbeide om å nå. Hun er svært opptatt av å styrke selvfølelse, og utvikling av stressdempende tiltak.

Hun tilpasser metode etter problematikk og ønske, og kombinerer ofte flere terapimetoder. Hun har lang erfaring med bla. kognitiv atferdsterapi, aksepterende og forpliktende terapi samt motiverende intervju. Hun benytter også emosjonsfokusert terapi.

Therese jobber ikke med barn under 7 år.

Thereses arbeidsplass

Bestill time hos Therese

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.