Bjørn
Busund

Om Bjørn

Bjørn Busund er spesialist i gynekologi fra 1990. Han har i mange år jobbet som avdelingsoverlege ved gynekologisk avdeling på Oslo Universitetssykehus og regnes som en av pionerene innen kikkhullskirurgi (laparoskopi og hysteroskopi) i Norge fra begynnelsen av 1990 tallet.

Blant de sykdomstilstander han har jobbet mest med er ufrivillig barnløshet, endometriose, blødningsforstyrrelser, muskelknuter i livmoren og forskjellig kirurgisk behandling av disse tilstandene. Han har også betydelig erfaring i operativ behandling av blære-, rektum- og livmorfremfall.

Han er opptatt av å ha en god dialog med pasienter som skal til kirurgisk behandling av ulike underlivssykdommer, og at behandlingsmetode avgjøres i samråd med pasienten etter en slik dialog.

Bjørns arbeidsplass

Bestill time hos Bjørn

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.