Simen
Sletten

Om Simen

Simen er utdannet fysioterapeut i Danmark, og har en mastergrad i manuellterapi (spesialist i muskel-skjelettplager) fra Universitet i Bergen og en mastergrad i idrettsfysioterapi fra Curtin University i Australia. Tidligere har han en bachelor i «Fysisk aktivitet og helse» ved Norges Idrettshøgskole, og har jobbet som manuellterapeut for herrelandslaget i alpint.

Simen er spesielt interessert i rygg-, nakke- og skuldersmerter, akutte og langvarige smertetilstander og idrettsskader. Som primærkontakt kan han henvise til billeddiagnostikk (MR, røntgen, CT etc.), henvise til legespesialist (ortoped, revmatolog, nevrolog etc.) og sykemelde inntil 3 måneder der det er aktuelt. Han har god erfaring med klinisk arbeid, og har sett mange problemstillinger. Det vektlegges god kommunikasjon og en grundig undersøkelse ved konsultasjon.

Simens arbeidsplass

Bestill time hos Simen

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.