Fot og ankel Hamar

Våre ortopedkirurger kan hjelpe deg med behandling av skader og lidelser i fot og ankel

Vi tilbyr avansert fot- og ankelkirurgisk vurdering og behandling, og har tett samarbeid med en fysioterapeut med kompetanse innen fot-arbeid.

Våre erfarne ortopedkirurger utfører mini-invasiv kirurgi, avansert artroskopisk kikkhullskirurgi, og andre teknikker, som gir en raskere rehabilitering.

Vi har utbredt erfaring og kompetanse med behandling av komplikasjoner etter tidligere kirurgiske ingrep innen fot og ankel.

Med nyere teknikker, er det ikke behov for store snitt, og i mange tilfeller ikke behov for bruk av gips.

Volvat følger opp nye teknikker for fot og ankelkirurgi og har som mål å alltid være oppdatert på nye trender i faget.

Obs! Du må ha med CD/delingskode for bilder fra røntgen/CT/MR

Delingskoden kan oppgis ved bestilling. Dersom du ikke har bilder eller de er eldre enn 1 år, kontakt oss på telefon for bestilling av time.

Eksempler på tilstander som kan behandles kirurgisk

Hammertå
Noen har feilstillinger i en eller flere små tær. Disse feilstilte tærne kan gi opphav til smerter og gnag, og i plagsomme tilfeller kan det være aktuelt å behandle disse kirurgisk.

Mortons tå
Som følge av gjentatt gnag eller press mot en nerve i forfoten, kan det i noen tilfeller oppstå en nerveknute, omgitt av betennelse og arrvev. Dette gir smerter i forfoten der hvor nerveknuten er lokalisert. Kirurgisk fjerning av nerveknuten er aktuelt i plagsomme tilfeller, der såler ikke hjelper.

Hallux Valgus (skjev stortå)
Hallux valgus innebærer at stortåen er skjev og vinklet inn som følge av sprik mellom første og andre mellomfotsben. Det oppstår en kul på innsiden av stortåens grunnledd som gir smerter og gnag i sko. Tåen kan rettes opp kirurgisk. Deformitetsgraden avgjør om man velger en enkelt operasjon eller en mer omfattende.

Ankelskader og lidelser i ankel
Ulike skader og lidelser i ankelen kan gi smerter, hevelse og instabilitet. Vi har behandlingene som får deg tilbake i form.


Noen ankeloperasjoner vi utfører:

  • Ankel- og subtalartroskopi
  • Fotballankel
  • Ballettankel
  • Leddbåndskader i ankelen
  • Tibialis posteriorsyndrom
  • Peroneusluksasjon
  • Operasjoner for hulfot problematikk

Akilles

  • Ferske og eldre repturer
  • Tendinoser
  • Haglunds hel

Vår ortopediske avdeling har kun godkjente spesialister innen ortopedisk kirurgi. Våre kirurger utfører mange inngrep av samme type og har erfaring som styrker deres faglige dyktighet.

I Bergen, Oslo, Fredrikstad og Drammen har vi ortopeder med spesialutdannelse i fot- og ankellidelser.

Konsultasjon

2 588,-

Tilleggskostnader kan påløpe

Fot og ankel i Hamar tilbys på

Time hos
oss

Hvorfor velge ortoped hos Volvat?

Akutte og kroniske tilstander

Våre ortopeder samarbeider med nevrokirurger, fysioterapeuter og manuellterapeuter for å sikre at du får riktig diagnose og behandling, slik at du kan vende tilbake til et normalt liv så fort som mulig.

For et aktivt liv

Vi ønsker å gi deg den beste behandlingen slik at du kan leve et aktivt og rik liv uten smerter og andre plager.

Erfarne kirurger

Vi har landets mest erfarne ortopediske kirurger innenfor sitt fagfelt for å hjelpe pasienter med alvorlige helseplager oppnå en vesentlig forbedring i livskvaliteten.