Familieterapi

Hverdagen kan av og til være vanskelig å takle som familie, og små og store utfordringer kan gjøre oss usikre på om vi tar rette valg. En familieterapeut kan hjelpe til med å avdekke negative familiemønster og endre på disse mønstrene.

Tanken er og hjelpe dere å forstå hverandre bedre og gi dere mulighet til å prøve å finne gode løsninger, slik at dere som famille kan takle hverdagen og skape gode relasjoner til hverandre.

Terapeuten er opptatt av å tenke forebyggende, og vet at barn som vokser opp i utrygge omgivelser har høyere risiko for å utvikle psykiske lidelser senere i livet.

Hvis familien lærer seg å kommunisere bedre, og å forholde seg til hverandre på en måte som skaper mest mulig trygghet for alle i familien, gir dette et mer robust utgangspunkt for voksenlivet.

Familieterapi

2 020,-

Priseksempel fra Oslo, tilleggskostnader kan påløpe

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.