Utroskap

Utroskap er et sårbart tema som mange har et forhold til. Det går ofte hardt ut over både forholdet og helsen, og for mange oppleves utroskapen som en livskrise. I denne ukens episode snakker vi med parterapeut, Bodil Røinaas, om hvordan man kan få hjelp til å takle denne vanskelige situasjonen.

Bodil Røinaas - Psykoterapeut med spesialkompetanse i parterapi.

27.06.2023

Bodil er psykoterapeut med spesialkompetanse i parterapi. Hun hjelper stadig par som har opplevd utroskap i forholdet og som trenger veiledning og råd til hvordan de skal møte denne krisen.

I episoden prater vi om hvordan mange opplever det å være utro mot partneren sin – hva er det som gjør at man ønsker en annen relasjon? Vi snakker også om hvordan det kan være for de som har opplevd at partneren sin er utro – hvilke følelser og reaksjoner er det normalt å kjenne på?

Utroskap er helt klart noe som ødelegger en del forhold, og ofte er det vanskelig å få tilbake samme tillitt til hverandre som man hadde før utroskapen.

“Det er en fordel hvis man tørr å si at man sliter i relasjonen eller at man trenger hjelp fordi man merker at oppmerksomheten begynner å rettes mot noen andre – da kan man kanskje unngå å bli utro”.

Podkasten produseres av Volvat og er tilgjengelig på alle de store strømmetjenestene

Les mer om Her for deg-podkasten

Bodil Røinaas

Psykoterapeut med spesialkompetanse i parterapi.

Volvat Majorstuen, Volvat Nationaltheatret

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.