20 % rabatt: Behandling av lepper og rynker rundt munnen

Når det gjelder behandling av lepper så handler ikke det alltid om å gi en leppeforstørring

Linda Jensen - Kosmetisk sykepleier

08.05.2018  |  Oppdatert: 09.12.2019

FØRJULSTILBUD: Få 20 % rabatt på behandling bestilt i desember og utført før jul. Tilbudet gjelder kun hos Volvat Hamar.

Man kan ha fått smårynker både på og rundt leppene både på grunn av aldring, volumtap og/eller at leppene er så tørre at det dannes rynker og skorper.

Når man blir eldre så mister leppene volum og man kan få en flat, innsunket og smal «snurpemunn» som gjør at man kan se sur ut.

Andre har i utgangspunktet bra naturlig volum i leppene, men kan allikevel ha fått rynker rundt munnen.

Munnen er stadig i bevegelse og med alderen vil det skje endringer som er nokså sentrale i aldringsbildet, og mange opplever at de ser eldre ut enn de føler seg.

Utsatte områder

Typiske områder hvor disse endringene kommer er rynker mellom overleppen og opp mot nesen («røykerynker»), tydeligere fold mellom nesevingen og munnviken (nasolabialfold) og/eller fra munnviken og ned mot haken (marionettlinjer).

Man ser ofte selv at noe har endret seg med munnen eller området rundt munnen, men det er kanskje ikke alltid så lett å sette fingeren på akkurat hva det er – og ikke alle er klar over behandlingsalternativene.

Behandlingsmetoder

Ofte kan det være nok å gi en fuktbehandling med Restylane (skinbooster) til leppene og området rundt munnen, i andre tilfeller må man bygge opp igjen volumtapet eller fylle i rynkene.

Noen kan få et flott og naturlig resultat etter kun èn behandling – hos andre må man bygge det endelige resultatet over flere behandlinger.

Vi hjelper deg

Bestill gjerne en konsultasjonstime hos vår kosmetiske sykepleier Linda, som kan gi råd og veiledning dersom du trenger mer informasjon eller ønsker å få en vurdering.

Kosmetisk sykepleier i Hamar, Linda Jensen

Konsultasjonstimen koster kr. 550,-

Du kan ringe på telefon 62 55 35 50 eller bestille time på nett.

Linda Jensen

Kosmetisk sykepleier

Volvat Hamar

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.