Helsekontroll for menn – 20 % rabatt i november

På en helsekontroll får du utført en grundig helseundersøkelse tilpasset din alder, livssituasjon, sykdomshistorie og kjønn med alle nødvendige tester på ett sted. 

01.11.2022  |  Oppdatert: 31.10.2023

20 % rabatt på helsekontroll i november

Bevisstgjøring av menns helse er viktig – i november ønsker vi å rette søkelyset mot mannlige helseproblemer for å redusere risiko for sykdom senere i livet.

I den forbindelse får alle menn 20 % rabatt på helsekontroll på alle våre sentre i november. Tilbudet kan ikke kombineres med medlemsrabatt.

Kampanjepris kr. 1 884, normalpris kr 2 355.

Bestill time, eller les mer om helsekontrollen

Sjekk deg om du er i tvil

Menns gjennomsnittlige levealder har økt betydelig med årene, som kan tyde på at mange har blitt flinkere til å ta vare på seg selv slik at man kan føle seg vel når man blir eldre.

Men alle er ikke alltid like flinke til å lytte til kroppens signaler og følge opp eventuelle helsebekymringer. Det fører til at det ofte kan gå for lang tid mellom hver helsekontroll, noe som kan være uheldig da raskere diagnostisering av eventuelle sykdommer ofte medfører til enklere behandling og bedre prognose for fremtiden.

En helsekontroll er en omfattende helseundersøkelse spesialtilpasset dine behov, og fungerer som et forebyggende helsetiltak.

Sjekk deg dersom du er i tvil. En årlig helsekontroll vil gi deg svar på spørsmål og bekymringer tilknyttet din helse, og er en investering i fremtiden som kan holde mulig utvikling av sykdom under kontroll.

Forebyggende helsekontroll

Vi tilbyr en helhetlig og grundig evaluering av din helse basert på sykdomshistorie, alder, kjønn og livssituasjon. Målet er å fange opp varseltegn på sykdom som kan utvikle seg på sikt, og dermed iverksette tiltak som kan bremse eller stoppe denne utviklingen.

For eksempel anbefaler vi å sjekke prostata ved kjent prostatakreft eller andre plager relatert til prostata i familien.

1 av 8 menn får påvist prostatakreft i løpet av livet sitt, men sykdommen har en god prognose ved tidlig diagnostisering. Få menn opplever imidlertid symptomer tidlig i forløpet, som kan gjøre det vanskelig å fange opp tidsnok. Derfor anbefales årlig sjekk av prostata.

Legen vil gå gjennom din sykehistorie og kartlegge eventuelle bekymringer, før det blir utført en grundig klinisk undersøkelse med blant annet måling av blodtrykk, BMI, vekt, livvidde og kroppsundersøkelser av bl.a. hjerte og mage.

Full prostatasjekk tilbys også av våre erfarne spesialister i urologi, du trenger ingen henvisning og vi har korte ventetider.  

Tilpasset din aldersgruppe

Våre leger vil ha ulik tilnærming i møte med en mann på 30 år og én på 70 år, og vil tilpasse helseundersøkelsen deretter.

Når du er i alderen mellom 40-50 vil det være aktuelt å undersøke prostata og begynne å kartlegge for tykktarmskreft, samt andre arvelige sykdommer du har i familien.

Forstørret prostata er gjerne aldersbetinget og 70-80 prosent av menn over 70 år får forstørret prostata. Mange opplever også i den sammenheng at prostata presser på urinrøret og fører til vannlatingsproblemer.

Dersom vi finner ut av at du er genetisk disponert for å utvikle f.eks. en livsstilsykdom, kan vi gjennom regelmessig sjekk holde mulig utvikling av sykdom under kontroll. Slik kan vi redusere sjansen for alvorlig sykdom senere i livet.

Vi har et stort og bredt fagmiljø på Volvat som gjør at vi kan utveksle erfaringer og samarbeide på tvers av avdelinger. Hvis noen trenger videre utredning hos en annen spesialist, henviser vi internt og samarbeider tett under samme tak.

Snakk om det

Det er viktig å snakke med noen om hvordan du har det – enten om det er snakk om hverdagsutfordringer eller livskriser.

På vår allmennavdeling blir du møtt av leger som er opptatt av å bygge tillit gjennom informasjon, veiledning og nøye utredning for at du skal føle deg trygg. Vi kan henvise til våre dyktige psykologer som kan gi deg verktøy til å identifisere, forstå og bearbeide vonde følelser og tanker.

Bevisstgjøring av våre tankemønstre kan hjelpe oss med å forstå oss selv bedre, og gjøre oss bedre rustet til å håndtere vanskelige situasjoner i livet.

Bestill helsekontroll til kampanjepris

I november får alle menn 20 % rabatt på helsekontroll hos Volvat, til kr 1 884 (normalpris kr 2 355).

Bestill time, eller les mer om helsekontrollen

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.