Hudanalyse og veiledning til din hud hos Volvat Hamar

Volvat Medisinske senter på Hamar er en sertifisert ZO Skin Health klinikk som kan sette opp skreddersydde kremprogrammer tilpasset din hud.

Linda Jensen - Kosmetisk sykepleier

14.11.2018

Vår kosmetiske sykepleier Linda anbefaler alle sine pasienter å pleie og beskytte huden med Daily Power Defense fra ZO Skin Health – i tillegg til å starte en tilpasset hudpleierutine fra ZO.

Velg produkter som virker

Det er ikke slik at alle har god hudhelse fra naturens side. Noen kan ha store plager og andre ingen, sånn er det på de fleste områder i livet, men uansett hva det gjelder ønsker man at plager forsvinner.

Ikke la deg lure av fine innpakninger

Det finnes mange produkter på markedet som inneholder kun fett og vann i fine innpakninger og lover mer enn de kan holde. Dersom man ønsker å forbedre huden må man tenke på hva huden trenger på sikt og velge produkter som har ingredienser som har beviselig virkning.

ZO Skin Health blant de beste

A-vitaminsyre og retinol omtales av hudleger som vidundermiddelet som gjør huden glattere. Vi har et komplett utvalg av produkter fra ZO Skin Health, som anses for å være i eliteklassen hva gjelder produkter som har effekt på utfordringer i huden. Men produktene kan også kombineres til kun å vedlikeholde en allerede sunn hud og beskytte den mot «farer» utenfra.

Bruk vinterhalvåret til å reparere

Vinterhalvåret er tiden av året hvor man blant annet kan tenke på å investere i huden sin med effektive kremprogrammer fra Zo Skin Health som vil gi optimale resultater. Nå som solen ikke er på sitt sterkeste og dagene er kortere kan vi reparerer skadene sommeren har gjort på huden.

Hudpleieprogram tilpasset deg

Hudpleieprogrammene settes sammen individuelt og tilpasses din hudtype og din motivasjon.

Med VISIA System hudanalyse kan vi se hvordan huden din kommer til å se ut om noen år. Med hudanalyse kan vi på en dokumentert måte bedømme hvilken behandling og hvilke produkter som passer akkurat din hud.

Les mer om VISIA hudanalyse

Bivirkninger

Noen programmer kan innebære en del reaksjoner som rødhet og flassing i løpet av de første ukene, men til gjengjeld kan man forvente fantastiske resultater som ingen andre hudpleieserier kan matche.

Andre programmer kan inneholde middels sterke ingredienser, som ikke gir store reaksjoner, og som er best egnet for de med mindre hudproblemer, eller de som ønsker å bruke tiden mer til hjelp og allikevel få flotte resultater.

Et spekter av terapeutiske behandlinger

Det er Dr. Obagi som i samarbeid med ZO Skin Health Inc som har utviklet et spekter av terapeutiske behandlinger. De kan anvendes uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn og etnisitet. Basert på den nyeste teknologien innen hudbehandling – bioteknologiske komplekser, stamcelle-komponenter fra planter og flerfunksjonelle leveringssystemer har disse produktene og protokollene blitt optimalisert for å dekke dine behov for god hudhelse.

Få råd og behandling

Bestill en konsultasjonstime hos vår kosmetiske sykepleier Linda ved Volvat Hamar, som kan gi råd og veiledning dersom du trenger mer informasjon eller ønsker å få en hudanalyse.

Kosmetisk sykepleier i Hamar, Linda Jensen

Du kan ringe på telefon 62 55 35 50 eller bestille time på nett.

Linda Jensen

Kosmetisk sykepleier

Volvat Hamar

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.