Volvat kjøper Nordnorsk Hudlegesenter

Volvat Tromsø styrker det medisinske tilbudet innen dermatologi til pasientene i Nord-Norge. Avtalen gjelder fra 2. januar 2019.

18.01.2019

– Vi ser et stort behov for private helsetjenester i hele regionen og ser frem til å innlemme Nordnorsk Hudlegesenter inn i vårt fagmiljø, sier Unni Gisletun, regionsleder ved Volvat Medisinske Senter som er et av landets ledende private helseforetak.

- Stor etterspørsel etter dermatologiske tjenester og lang ventetid i det offentlige helsevesenet i regionen, er årsaken til at vi satser og innlemmer alle de ansatte ved Nordnorsk Hudlegesenter inn i Volvat Medisinske senter, forklarer Gisletun. Vi gleder oss over avtalen og samarbeidet videre.

- Oppkjøpet vil både styrke etablerte tilbud og tilføre nye tjenester ved vårt senter. Pasientene vil få et bedre og bredere tilbud enn tidligere, og vil fremdeles få rask tilgang på spesialist uten henvisning. Dette er første steget i en prosess der vi fremover vil vurdere etablering av ytterligere tjenester innen blant annet allmenn medisin, psykisk helse og gynekologi, fortsetter Gisletun.

Unikt fagmiljø

-Å bli en del av Volvats unike fagmiljø var en mulighet vi ikke kunne takke nei til, sier medgründer og daglig leder ved Nordnorsk Hudlegesenter, Elin Eikemo Ekornes.

Senteret ble etablert i 2015 i samarbeid med Kjersti Danielsen.

-Vi er begge først og fremst fagpersoner og ser nå frem til å drive mer med pasientbehandling enn administrasjon. Med Volvat som eiere, gleder vi oss nå til å fokusere på pasientene, faget vårt og utvikle et behandlingstilbud vi opplever det er stor etterspørsel etter her i Nord Norge, fortsetter Ekornes.

Medisinsk og kosmetisk dermatologi

Sammen med Volvat Tromsø vil de fortsatt være de eneste hudlegene i Nord-Norge som driver med både medisinsk og kosmetisk dermatologi.

-Vi jobber mest medisinsk med hudkreft, diagnostisering, behandling av ulike hudsykdommer og fjerning av hudvekster. Mye av behandlingen innebærer bruk av vår unike utstyrspark med medisinsk teknisk utstyr til å behandle blant annet arr, rynker, blodkar og pigmentforandringer i huden, forklarer Ekornes.

I tillegg er det stor etterspørsel etter injeksjonsbehandlinger og mer kosmetiske behandlinger, forklarer Ekornes videre.

Trygt miljø med fagkompetanse

-Vi registrer at folk kommer til oss fordi de er opptatt av å få disse behandlingene i et trygt miljø med fagkompetanse. Årsaken er at behandlingene gjennomføres med lasere og annet medisinsk utstyr som krever både erfaring og forståelse. Da er det viktig med en forsvarlig behandling for å oppnå ønsket resultat, avslutter Ekornes.

Les mer om Volvat Medisinske Senter AS

Les mer om Volvat Tromsø Jekta-Nordnorsk Hudlegesenter

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.