Volvat tar imot alle barn, uansett symptomer

Vi tilrettelegger for at ditt barn skal få en god og trygg opplevelse når dere kommer til oss. Volvat tar imot alle barn, uansett symptomer. Det er trygt å komme til Volvat, og våre erfarne barneleger står klare til å hjelpe både med utredning og behandling.

18.11.2020  |  Oppdatert: 24.10.2021

Luftveisklinikken på Volvat Majorstuen er nå avviklet

 

Har barnet feber, hoste, vond hals, magesmerter eller vondt i hodet?

Da skal du bestille time hos Volvat Luftveisklinikk. Barnelegene på Volvat Luftveisklinikk utreder og behandler barnet i trygge omgivelser. Vi følger alle retningslinjer for smittevern.

Bestill time til barnelege på luftveisklinikken

For alle andre symptomer, inkludert skader, bes du oppsøke vår ordinære legevakt

Sett deg i kø på legevakten

Mistenker du at barnet kan være smittet med korona og ønsker test?

Bestill koronatest uten vurdering av lege

Vi legger vekt på at at du som forelder eller foresatt skal bli møtt på en god og forståelsesfull måte når du er bekymret for ditt barns helse. Uansett om dere besøker vår legevakt eller luftveisklinikk, møter dere erfarne barneleger (spesialister i pediatri) som hjelper deg og barnet ditt med nødvendige prøver, undersøkelse og behandling.

Vi ringer alltid familiene dagen etter for å høre hvordan det går med dere, og for å informere om og forklare eventuelle prøvesvar (det er kun svaret på koronatest som fremkommer på helsenorge.no, dersom det er tatt en slik prøve).

Tips til foreldre med time på Volvat Luftveisklinikk for barn

Barn kan oppleve det som skummelt å skulle ta prøver, og se mennesker i smittevernutstyr. Våre barneleger er eksperter i å håndtere slike situasjoner. Likevel kan du med fordel forberede barnet ditt på å kanskje skulle ta blodprøve, og at menneskene dere vil møte er iført smittevernutstyr. For de minste har vi også alltids en premie på lur.

For barn under 1 år med feber, men ingen åpenbare luftveissymptomer, er det ønskelig at urinprøve medbringes i sterilt glass fra poseprøve.

Bestill time hos barnelege på Volvat Luftveisklinikk i Oslo på Majorstuen, eller les mer om luftveisklinikken.

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.