Barnelegevakt i Oslo

Barnelegevakt i Oslo, legevakt på Volvat Majorstuen

Norges eneste barnelegevakt finner du i Oslo, på Volvat Majorstuen. Vi har drop-in og kort ventetid - åpent 365 dager i året!

Nyhet: Nå kan du også bestille time

Dyktige barneleger

Barnelegevakten er kun bemannet av spesialister i barnemedisin (pediatri). De fleste barnlegene du møter hos Volvat har over 20års erfaring fra barneavdelinger og kjenner dermed også bredden i barnemedisin godt.

Barnet ditt utredes og følges opp hos Volvat så langt det lar seg gjøre, men vi søker råd eller henviser videre om det blir behov.

Hos Volvat kan du føle deg trygg på å bli både sett og hørt. Vi er stolte av vår unike evne til å se barnet og lytte til foreldrenes bekymringer uavhengig av alvorlighetsgrad.

Få hjelp med alle typer helseplager

Du kan komme til vår barnelegevakt med alle typer helseplager, som smerter, feber, hoste, ørebetennelse, halsbetennelse, magesmerter, infeksjoner osv.

Vår skadelegevakt hjelper deg raskt med alt fra kutt og forstuelser til hjernerystelser. Ved brudd tilbyr vi røntgen på stedet.

Barnelegvakten er åpen alle dager og inngår i tjenesten allmennlegevakt.

Det er også mulig med akuttime hos fysioterapeut, tilgjengelig på hverdager fra kl 8-16 og til kl 20 på onsdager og torsdager.

Barnelegevakten på Volvat legesenter tilbyr følgende tjenester:

Ved behov for større utredning, er du velkommen til å bestille time hos en barnelege ved vår barneavdeling.

Nyhet! Avtal tid på lørdager og søndager

Helgen er en populær tid å besøke barnelegevakten, spesielt på formiddagen. Derfor gir vi deg nå et alternativ til drop-in.

For å best utnytte vår kapasitet og samtidig gi deg en enda bedre opplevelse, kan du nå forhåndsbestille time fra fredag ettermiddag.

Bestill time ved barnelegevakten (kun lørdager og søndager)

Barnelegevakt, Volvat Majorstuen

Åpningstider
Mandag-fredag 8-20, lørdag, søndag og helligdager 10-20. Fysioterapeut er tilgjengelig på hverdager fra kl 8-16, samt til kl 18 på tirsdager og kl 20 på onsdager. Allmennlege og andre legevakttjenester er åpent alle dager til kl 22.

Adresse
Borgenveien 2A, 0370 Oslo (se kart)

Telefon
22 95 75 00

Parkering
Det er gode parkeringsforhold, med gratis parkering etter kl 20 på hverdager og ved helg/helligdager.

Få innblikk i hvordan vi jobber

Se en kort videopresentasjon fra barnelegevakten på Majorstuen: