Kine Bruås
Bøhagen

Om Kine Bruås

Kine er psykolog og spesialist i klinisk barne- og ungdomspsykologi med mer enn 10 års erfaring fra offentlig psykisk helsevern, både barne- og ungdomspsykiatri (BUP) og DPS poliklinikk for voksne. Her har hun lang erfaring både med utredning, samtaleterapi og veiledning.

Kine kan tilby utredning av ADHD både på voksne og barn/unge ned til 3. klasse alder, hjelp til mestring av livsproblemer/kriser, depresjon, angst og spiseforstyrrelser, samt selvutvikling. Hun tar imot både voksne, barn/unge og foreldre som ønsker hjelp.

Kine trives godt med å møte ulike typer mennesker og hjelpe dem på best mulig måte. Hun vektlegger respektfulle møter hvor man føler seg sett, aktiv lytting, samt det å styrke egen evne til selvhjelp/utvikling og se problemer med nye øyne.

Kine Bruås' arbeidsplass

Bestill time hos Kine Bruås

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.