Kine Bruås
Bøhagen

Jeg legger vekt på å møte deg der hvor du er, lytte, øke selvforståelse, og gi verktøy for mestring og endring
Kine Bruås Bøhagen

Om Kine Bruås

Ferdigutdannet psykolog ved NTNU i januar 2012, spesialist i barne- og ungdomspsykologi i 2019. Nesten 10 års erfaring fra psykisk helsevern for barn/unge og voksne.

Kine kan tilby hjelp med livsproblemer/kriser, selvutvikling, angst, depresjon/nedstemthet, og spiseforstyrrelser, samt utredning av psykiske lidelser inkl ADHD.

"Jeg liker å møte forskjellige mennesker med ulike utfordringer/problemer i livet, og se på hvordan jeg best kan hjelpe dem. Jeg legger vekt på å møte deg der hvor du er, lytte, øke selvforståelse, og gi verktøy for mestring og endring."

"Hos meg som psykolog vil du oppleve å bli sett, få hjelp til å se på problemer med nye øyne, og utvikle deg videre. Jeg tar imot barn/unge og foreldre, så vel som voksne."

Kine Bruås' arbeidsplass

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.