Spiseforstyrrelser

Spiseforstyrrelser

Behandling av spiseforstyrrelser er et tverrfaglig samarbeid med lege, psykologspesialist og ernæringsfysiolog. Du kan være trygg på at du blir mottatt på en profesjonell og sympatisk måte hos oss.

Spiseforstyrrelser kan ramme alle, både kvinner og menn, unge og eldre. Vi setter av god tid til samtale og kartlegging av din livssituasjon og ditt sykdomsbilde, før vi eventuelt setter i gang en behandling tilpasset dine særskilte behov. Vi benytter vitenskapelig dokumenterte behandlingsmetoder for å hjelpe deg tilbake til et normalt liv.

Vi vet at familien og miljøet rundt mennesker som lider av spiseforstyrrelser er viktige for å komme tilbake til hverdagen. Vårt tverrfaglige team har også god erfaring med å involvere familien i behandlingen, da dette er bevist å føre til gode resultater på lang sikt, spesielt for yngre mennesker med spiseforstyrrelser. Dette er selvfølgelig frivillig. I tillegg inngår kostholdsveiledning og hjelp til bedre livskvalitet som en viktig del av behandlingen, i tillegg til behandling av fysiske plager som følge av spiseforstyrrelsen.

Du trenger ikke henvisning for å komme til oss.

 

Bestill time på nett eller telefon

  • Oslo: 47 97 12 13
  • Bergen: 55 11 20 00

 

Priser (Oslo)
  • Konsultasjon
    Fra 1 240,- (medlem)
    Fra 1 550,- (ikke medlem)

Til alle konsultasjoner tilkommer det materiell- og servicegebyr på 80 kr for allmenn- og barnelegebesøk og 150 kr for spesialistbesøk. Ved konsultasjon kan det påløpe ekstrakostnader som en følge av nødvendige undersøkelser og/eller prøver til laboratoriet. Vær også oppmerksom på at vi på enkelte tjenester har prispåslag på kveldstid (dvs. etter kl. 16), i helger og på helligdager. Ta kontakt med ditt Volvat-senter dersom du ikke finner prisinfo på tjenesten du ønsker.

Noen av våre medlemsfordeler:
  • 20 % rabatt på våre tjenester (inntil kr. 1000 pr. tjeneste)
  • Gratis tilgang til Helsetelefonen hele døgnet, hele året
  • Gratis medlemskap for studenter
Les mer om medlemskap