Cecilia
Eriksson

Om Cecilia

Psykolog Cecilia Magdalena Eriksson har bred erfaring med utredning og behandling av barn, ungdommer, voksne og eldre samt deres pårørende. Hun har jobbet lenge i spesialisthelsetjensten med tilstander som involverer psykiatri, somatikk og kognisjon. 

Behandlingsområder og aktuelle problemstillinger kan være psykiske tilstander som angst, depression, stress, utmattelse, relasjonsvansker, livskriser og eksistensielle vansker. 

Cecilia tilbyr individualterapi til voksne og benytter seg primært av en kognitiv tilnærming. Hun legger vekt på å tilby en behandling som oppleves trygg og meningsfull samt er tilpasset etter den enkeltes behov og ønsker. 

Utdannet ved Københavns universitet. I spesialisering til nevropsykolog og Ph.D-kandidat i en forskergruppe som ønsker å forbedre identifikasjonen av personer i den tidlige fasen av Alzheimers sykdom. Hun har også en videreutdanning i Kognitiv Atferds terapi, Acceptance Commitment therapy (ACT) og Motiverande samtale (MI). 

Cecilias arbeidsplass

Time hos
oss

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.