Bryst- og endokrinkirurgi Bergen

Volvats bryst- og endokrinkirurger utreder og behandler pasienter med sykdom i brystet, som for eksempel knuter og kuler ved brystkreft og sykdom i skjoldbruskkjertel og biskjoldbruskkjertel.

Få sjekkket kul og/eller hevelser

Kom til oss dersom du har fått påvist eller mistenker kul eller hevelse i skjoldbruskkjertelen eller forstørrede lymfeknuter på hals. Det kan være følbare forandringer eller funnet tilfeldig ved andre undersøkelser (røntgen/ ultralyd/MR /CT).

Du kan også komme for kontroll

En konsultasjon hos oss vil også være aktuelt som kontroll dersom man tidligere er utredet eller behandlet for sykdommer i skjoldbruskkjertelen; godartete eller kreft.

Om undersøkelse og behandling

Vi tilbyr utredning og diagnostikk i form av klinisk undersøkelse og vurdering, ultralyd av hals og evt vevsprøve om dette er nødvendig.

Operasjon og kontroll

Dersom det er aktuelt med operasjon, vil man bli henvist til Haukeland Universitetssykehus. Hvis det anbefales kontrollopplegg, vil det bli gitt tilbud om det ved Volvat, dersom det er ønskelig.

Du, som pasient, og fastlegen din vil i tillegg til vanlig epikrise få skriftlig tilbakemelding når evt svar på vevsprøve foreligger. Denne vil også beskrive en tydelig anbefaling om videre behandling.

Blodprøver

Man må ha tatt blodprøver før undersøkelsen: TSH, FT4 og Tpo antistoffer.

Ta med bilder og resultat fra undersøkelser

Dersom det er gjort andre undersøkelser er det viktig å få vite når og hvor de er gjort, slik at resultater og bilder kan innhentes.

Det vil også være mulighet for utredning av kul eller andre forandringer i brystet dersom man har fått utført rtg mammografi for kort tid siden og disse bildene er tilgjengelige.

Leger i Bergen

  • Audun Braaten, spesialist i radiologi

  • Katrin Brauckhoff, spesialist i generell kirurgi samt bryst- og endokrinkirurgi

  • Turid Aas, spesialist i generell kirurgi samt bryst- og endokrinkirurgi

Konsultasjon

3 610,-

Tilleggskostnader kan påløpe

Bryst- og endokrinkirurgi i Bergen tilbys på

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.