Farging og forming av bryn og/eller vipper

På Volvat kan vi fremheve dine ansiktstrekk og løfte blikket gjennom farging og forming av bryn og vipper.

  • Behandling utføres av kosmetisk sykepleier 
  • Resultatet varer i 4 uker
  • Behandlingen tar ca. 30 minutter

Farging og forming av bryn og vipper kan forsterke dine egne trekk i ansiktet ved å dekke lyse og grå hår. Vippene vil se fyldigere og lengre ut, og øyenbrynene vil ramme inn ansiktet og gi et skarpere blikk. Tilbudet er tilgjengelig både for menn og kvinner.

Farging av vipper 

Hudterapeuten vil tilpasse fargen på vippene etter ditt ønske. Du kan velge en mørkere svart farge for et mer intenst blikk, eller en lysere brun farge for et mer naturlig uttrykk.  

Med litt farge på vippene kan du glede deg over en maskarafri hverdag med fyldigere og lengre øyevipper. Du vil få vakre øyne og et åpent blikk uten behov for sminke. Du kan selvfølgelig fortsatt bruke maskara ved behov.  

Hvem kan farge vipper? 

Alle som ønsker lengre, mørkere og tykkere vipper kan benytte seg av tilbudet. Farging av vipper vil likevel ha bedre effekt dersom du har lyse og tynne vipper.  

Hvor lenge varer resultatet? 

Holdbarheten på behandlingen varierer fra person til person, men vippefargen vil sitte i omtrent 4 uker. Effekten av behandlingen vil vare lenger dersom du unngår oljebasert sminkefjerner.  

Farging og forming av bryn 

Vi kan farge og forme dine bryn sik at de ramme inn ansiktet ditt og fremheve dine trekk. Hudterapeuten vil tilpasse behandlingen etter dine ønsker og behov. Du kan selv velge om du ønsker et mer naturlig preg eller vil ha et mer definert blikk.  

Vi former brynene dine etter din ansiktsform og vil vise deg hvordan du kan vedlikeholde resultatet selv etter behandling. Behandlingen utføres både med voks og pinsett. 

Hvor lenge varer resultatet? 

Fargen er på sitt sterkeste rett etter behandling og vil lysne noe etter 1-2 dager. Forventet holdbarhet mellom 2-5 uker (avhengig av hudtype og renserutiner). 

Behandlingene utføres av kosmetisk sykepleier og varer omtrent 30 minutter.  

Farging av vipper og bryn, med forming av bryn

1 300,-

Tilleggskostnader kan påløpe

Time hos
oss

Hvorfor velge Volvat?

Fremheve - ikke forandre

Med våre innovative metoder og moderne apparater har du muligheten til å velge effektive behandlinger med fantastiske resultater, som er mindre omfattende enn kirurgiske inngrep. 

Enestående kompetanse

Hos oss møter du noen av landets mest anerkjente hudleger. Vi er opptatt av å utføre hver behandling med presisjon og kvalitet for å oppnå naturlige resultater. Du kan være trygg på at du er i gode hender når du kommer til oss.  

Innovative metoder

Vi benytter oss av moderne teknologi og markedets beste apparater, med dyktig personale som sørger for trygg og sikker behandling. Vi er kjent for å være først ute med den nyeste teknologien og de mest effektive behandlingsmetodene.