Dyprens

Dyprens består av rens, skrubb, utklemming og en spesialtilpasset maske til ansiktet. Dette er en behandling som anbefales til alle.

En dyprens kan anbefales til alle som ønsker en frisk og velfungerende hud. Huden skiller ut avfallsstoffer og talg gjennom porene hver dag. Etter en stund kan talg hope seg opp i porene, som kan føre til synlige urenheter og kviser.

Dyprens behandling 

Under en behandling renser vi huden og porene dypt for overflødig talg og sorte/hvite prikker. Vi bruker rens, skrubb og serumer som løser opp talg slik at vi lettere kan klemme ut sorte prikker og fjerne talg som har hopet seg opp.  

Analyserer huden 

Ved denne behandlingen blir huden din analysert med VISIA-hudanalyse. Med VISIA-hudanalyse kan vi bedømme hvilken behandling og hvilke produkter som passer akkurat din hudtype. 

Før selve hudanalysen renses huden godt, med rens og eksfoliering. Behandlingen avsluttes med tilpasset maske, krem og solfaktor til slutt. 

Etter behandling 

Denne behandlingen kan man gjerne gjenta hver 3 uke, men våre behandlere vil anbefale en individuelt tilpasset behandlingsplan basert på din hudtype.  

For å vedlikeholde en sunn og frisk hud er det viktig med riktig produkter til ansiktet. Vi tilbyr alt fra medisinske kremprogrammer med ZO Skin Health til microneedling og medisinske peelinger for å oppnå en sunn og velfungerende hud, som kan behandle akne i ulike stadier, solskader og rynker.  

Vi tilpasser renseprodukter og fuktighetskremer for din hudtype slik at du oppnår best mulig virkning etter behandling. Disse produktene jobber effektivt for å opprettholde resultatene du får etter en dyprens.  

Dyprens

1 000,-

Priseksempel fra Fredrikstad, tilleggskostnader kan påløpe

Time hos
oss

Hvorfor velge Volvat?

Fremheve - ikke forandre

Med våre innovative metoder og moderne apparater har du muligheten til å velge effektive behandlinger med fantastiske resultater, som er mindre omfattende enn kirurgiske inngrep. 

Enestående kompetanse

Hos oss møter du noen av landets mest anerkjente hudleger. Vi er opptatt av å utføre hver behandling med presisjon og kvalitet for å oppnå naturlige resultater. Du kan være trygg på at du er i gode hender når du kommer til oss.  

Innovative metoder

Vi benytter oss av moderne teknologi og markedets beste apparater, med dyktig personale som sørger for trygg og sikker behandling. Vi er kjent for å være først ute med den nyeste teknologien og de mest effektive behandlingsmetodene.