Øyelokksoperasjon

Sliter du med tunge øyelokk? Det finnes gode løsninger

Etter hvert som vi blir eldre, opplever mange av oss økende problemer tunge øyelokkene. Øyelokkene føles tunge, og man løfter øyebrynene og pannen for å unngå at øyelokkene skygger for synet. Noen plages med hodepine på grunn av dette.

Behandlingen ORBITA øyelegesenter tilbyr består i å fjerne overskytende hud kirurgisk. Etter behandlingen vil tyngdefornemmelsen bli borte, og du vil kunne regne med et mer "våkent" blikk.

Dermatochalasis

Dermatochalasis er tilstand der pasienten får tunge øyelokk som skylles overskuddshud på øyelokkene. Dette kommer oftest med økende alder. Tilstanden vurderes ofte å være av kosmetisk art, men dersom tilstanden gir begrenset synsfelt og hodepine fordi pasienten må sperre opp øynene for å se, er dette medisinske indikatorer for behandling.

Behandlingen tar mellom 30-60 minutter og har en rekonvaliseringstid på 2-3 uker.

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.