Margrethe
Broen Ambro

Om Margrethe

Psykologspesialist Margrethe Broen Ambro er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen i 2013, og med spesialitet i familiepsykologi og systemisk arbeid.

Margrethe har bred erfaring innen arbeid med psykisk helse, fra milde til alvorlige og sammensatte psykiske helseplager. Hun tilbyr individualterapi, parterapi, familieterapi og systemisk arbeid for hjelp i vanskelige livssituasjoner og i livskriser.

Hun har mangeårig erfaring med utredning og behandling av depresjon, angst, spiseforstyrrelser og ADHD.

Margrethe har videreutdanning i «Familiebasert terapi for spiseforstyrrelser» (FBT) og kan vise til effektive terapiforløp som har ivaretatt pasienten og familien rundt.

Hun har bred erfaring med behandling av rus- og avhengighetstilstander, inkludert avhengighet til pengespill, alkohol, illegale rusmidler og avhengighetsskapende medikamenter.

Margrethe er opptatt av å møte mennesker der de er og at pasienten skal oppleve seg ivaretatt og at de sammen finner gode behandlingsmål.

Margrethes arbeidsplass

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.