Her for deg – en podkast fra Volvat

Kan overgangsalder behandles? Og er det farlig å trene når man er syk? I Volvats nye podkast «Her for deg» skal lytterne rustes med kunnskap om helse og livsstil.

19.04.2023

Målet med podkasten er å gi inspirasjon, forståelse og kunnskap, slik at folk føler seg styrket og mindre alene i møte med utfordringene livet kan by på. Det sier Katharina Pracon, allmennlege i Volvat og programleder i podkasten.

Episodene slippes ukentlig, og i hver episode får Katharina besøk av en Volvat-spesialist

-Som allmennlege kan jeg en del om ganske mye, men jeg gleder meg til å dykke dypere ned i viktige temaer og lære masse nytt sammen med lytterne. Volvat har så mange dyktige spesialister og jeg er heldig som har mange spennende gjester å velge i, sier programleder Katharina.

Første episode handler om behandling av overgangsalder

Den kjente Volvat-gynekologen Helena Enger er gjest og sammen med Katharina knuser hun myter om overgangsalder og hormonbehandling. I episode 2 er idrettslege Aina Emaus gjest, hun gir oss svaret på når det er greit å trene etter sykdom. Begge episodene er nå tilgjengelig på alle plattformer.

-Vi skal snakke om ekte liv og ekte problemstillinger om helse, forteller Mille Henriksen, Markedsdirektør i Volvat. Vi skal snakke mindre om det medisinske, og mer om mennesket bak diagnosen. Dette er tematikk vi brenner for, og å bidra til å opplyse folk om egen helse er veldig viktig for oss. Vi ønsker at lytteren skal sitte igjen med en følelse av håp, felleskap og trygghet.

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.