Politiattest på Volvat Spiren

Etter endringer i Bioteknologiloven, er man er pliktig til å fremlegge en politiattest, eller barneomsorgsattest, hvis man som enslig eller par skal motta behandling med assistert befruktning.

Du kan finne politiattesten på politiets nettside. Du bør søke om politiattesten i god tid før første samtale med lege om behandling med assistert befruktning. Attesten må være klar før du/dere kan bli godkjent for behandling. Behandlede lege vil vurdere eventuelle anmerkninger på attesten. Beslutningen blir tatt i henhold til gjeldende norsk lovverk.

Slik søker du om politi-/barneomsorgsattest: 

  1. Gå inn på politiets nettside: politiet.no
  2. Velg «Søk politiattest eller sjekk status»
  3. Logg inn med bankID eller foretrukket metode.
  4. I fanen «Kategori», velg «Adopsjon og assistert befruktning»
  5. I fanen «Formål», velg «Assistert befruktning – søknad til norske myndigheter»
  6. Trykk «send»
  7. Du mottar politiattesten digitalt.

Lurer du på noe? Vi tar kontakt!

Legg igjen navn og telefonnummer, så tar vi kontakt med deg. Det er helt uforpliktende og du vil kunne spørre oss om det du eventuelt måtte lure på.

Vi kan også bistå med timebestilling for fertilitetssjekk eller en førstegangskonsultasjon.

Time hos
oss

Hvorfor velge Volvat Spiren?

Norges største fagmiljø

Volvat Spiren har et av landets mest erfarne miljøer innen fertilitetsbehandling. Kompetansen henger tett sammen med forskning, hvor vi er involvert i internasjonale forskningssamarbeid for å bidra til utviklingen innen assistert befruktning. 

Tilgjengelig der du er

Du er velkommen til oss for fertilitetsutredning og assistert befruktning. Vi er tilgjengelige for deg uansett hvor du er, med mulighet for å starte fertilitetsutredning på ditt nærmeste Volvat-senter. 

Ingen kø, ingen ventetid

Vi har korte ventetider og tar imot pasienter fra hele landet. Du slipper å stå i kø og kan komme i gang med behandling så tidlig som mulig.