Støtte­samtale om fertilitets­behandling hos psykolog

Assistert befruktning kan være en krevende prosess for mange. Vi hjelper deg må å håndtere vanskelige følelser og utfordrende situasjoner som kan dukke opp gjennom hele fertilitetsbehandlingen. 

Par og enslige i en IVF-prosess

Infertilitet kan oppleves svært tøft for de som blir rammet. Det kan påvirke den enkelte eller skape utfordringer i en parrelasjon. 

Derfor tilbyr vi støttesamtale hos psykolog både for par og enslige som opplever assistert befruktning som en stressende, vanskelig eller tung prosess. Vår psykolog kan gi deg verktøy til å identifisere, forstå og bearbeide vonde følelser som kan oppstå slik at du kan føle deg tryggere under hele prosessen. 

Bevisstgjøring av våre tankemønstre kan hjelpe oss med å forstå oss selv bedre, og gjøre oss bedre rustet til å håndtere vanskelige situasjoner i livet. 

Aktuelle tema under støttesamtale

  • Motivasjon og håp
  • Normalisere tanker og følelser som ofte er knyttet til en slik behandlingsprosess
  • Ivaretakelse av parforholdet i en belastende periode
  • Støtte til deg som står i prosessen alene
  • Bearbeide sorg etter mislykkede forsøk

Ivareta ulike behov

Noe har behov for mer intensiv oppfølging enn andre, og mange trenger støtte og informasjon om realistiske forventinger. 

Vi tilpasser derfor vår tilnærming til hvert tilfelle av infertilitet for å kunne møte og ivareta de unike behovene til hver pasient. 

Vår første prioritet er at du skal føle deg trygg og godt informert under hvert steg av prosessen. Derfor har vi et bevisst forhold til åpen kommunikasjon slik at man føler seg godt ivaretatt. 

Lurer du på noe? Vi tar kontakt!

Legg igjen navn og telefonnummer, så tar vi kontakt med deg. Det er helt uforpliktende og du vil kunne spørre oss om det du eventuelt måtte lure på.

Vi kan også bistå med timebestilling for fertilitetssjekk eller en førstegangskonsultasjon.

Time hos
oss

Hvorfor velge Volvat Spiren?

Norges største fagmiljø

Volvat Spiren har et av landets mest erfarne miljøer innen fertilitetsbehandling. Kompetansen henger tett sammen med forskning, hvor vi er involvert i internasjonale forskningssamarbeid for å bidra til utviklingen innen assistert befruktning. 

Tilgjengelig der du er

Du er velkommen til oss for fertilitetsutredning og assistert befruktning. Vi er tilgjengelige for deg uansett hvor du er, med mulighet for å starte fertilitetsutredning på ditt nærmeste Volvat-senter. 

Ingen kø, ingen ventetid

Vi har korte ventetider og tar imot pasienter fra hele landet. Du slipper å stå i kø og kan komme i gang med behandling så tidlig som mulig.