Støtte­samtale om fertilitets­behandling hos psykolog

Assistert befruktning /IVF kan være en krevende prosess. Det er mange ulike følelser som kan komme opp, og flere beslutninger som skal tas, knyttet til selve behandlingen. Infertilitet kan oppleves som en livskrise for den enkelte, men også utfordrende i en parrelasjon.

Opplever du / dere utfordrende følelser og tanker i forbindelse med assistert befruktning, så har Volvat Spiren et psykologtilbud som kan hjelpe deg/dere.

Aktuelle tema

  • Motivasjon og håp
  • Normalisere tanker og følelser som ofte er knyttet til en slik behandlingsprosess
  • Ivaretakelse av parforholdet i en belastende periode
  • Støtte til deg som står i prosessen alene
  • Bearbeide sorg etter mislykkede forsøk

Lurer du på noe? Vi tar kontakt!

Legg igjen navn og telefonnummer, så tar vi kontakt med deg. Det er helt uforpliktende og du vil kunne spørre oss om det du eventuelt måtte lure på.

Vi kan også bistå med timebestilling for fertilitetssjekk eller en førstegangskonsultasjon.

Time hos
oss

Hvorfor velge Volvat Spiren?

Norges største fagmiljø

Volvat Spiren har et av landets mest erfarne miljøer innen fertilitetsbehandling. Kompetansen henger tett sammen med forskning, hvor vi er involvert i internasjonale forskningssamarbeid for å bidra til utviklingen innen assistert befruktning. 

Tilgjengelig der du er

Du er velkommen til oss for fertilitetsutredning og assistert befruktning. Vi er tilgjengelige for deg uansett hvor du er, med mulighet for å starte fertilitetsutredning på ditt nærmeste Volvat-senter. 

Ingen kø, ingen ventetid

Vi har korte ventetider og tar imot pasienter fra hele landet. Du slipper å stå i kø og kan komme i gang med behandling så tidlig som mulig.