Ferie med småbarn

Ferie med småbarn kan være både utfordrende og fint – for noen blir det vanskelig å slappe av skikkelig, mens for andre kan det oppleves utelukkende hyggelig. I dagens episode får vi besøk av allmennlege Amilton Fernandes som gir oss noen gode råd.

Amilton Fernandes - Allmennlege og skadelege

20.06.2023

Amilton er allmennlege og skadelege i Volvat, med spesialisering innen idrettsmedisin. Han hjelper mennesker med allmenne og idrettsmedisinske problemstillinger, samt akutte sykdommer og skader. Amilton er selv småbarnsfar og har flere gode råd til hva man bør tenke på når man ferierer med småbarn.

I episoden får vi svar på flere praktiske spørsmål som mange gjerne lurer på, som for eksempel hva man skal pakke til barna og hvilke medikamenter det er smart å ta med. Vi snakker også om hvilke forventninger det kan være greit å ha til selve reisen eller ferien.

“Jeg tenker at man ikke skal ha for høye forventninger til at ferien skal være på en spesiell måte. Barna lever i en litt annen verden enn det voksne typisk gjør - de er veldig takknemlige for alle små stunder de får og de skaper sine egne verdener i enhver liten situasjon”.

Podkasten produseres av Volvat og er tilgjengelig på alle de store strømmetjenestene

Les mer om Her for deg-podkasten

Amilton Fernandes

Allmennlege og skadelege

Volvat Majorstuen

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.