Cystoskopi

Hvis det kreves en mer omfattende undersøkelse inne i blæren, f.eks. ved blod i urinen eller generelle vannlatingsproblemer, fører man en tynn kikkert gjennom urinrøret.

På denne måten kan man lyse seg gjennom hele urinrøret til blæren. De fleste som kommer til denne undersøkelsen har vært spente og redde på forhånd, men etter undersøkelsen opplyser de fleste at den var enklere og mindre ubehagelig enn forventet.

Undersøkelsen utføres nesten alltid i lokalbedøvelse hvor en bedøvelseskrem føres inn i urinrøret på forhånd. Undersøkelsen tar kort tid og det er også selvfølgelig mulig å utføre undersøkelsen med full bedøvelse.

Konsultasjon

2 540,-

Priseksempel fra Bergen, tilleggskostnader kan påløpe

Time hos
oss

Hvorfor velge urolog hos Volvat?

Erfarne spesialister

Våre dyktige og erfarne urologer utreder og behandler både kvinner og menn for de fleste lidelser i urinveier og genitalier. 

Alle urologiske plager

Vi kan tilby alt fra utredning av benigne lidelser, og mindre kirurgisk inngrep som sterilisering og operasjon av trang forhud, til avansert utredning av kreftsykdom i urinveiene og større urologisk kirurgi i full narkose.

Tilpasset deg

Tegn på urinveisinfeksjon og bekkenbunnsplager kan utvikle seg ulikt fra person til person – derfor tolker vi symptomer innenfor dine personlige rammer og tilpasser behandling deretter.