Kort penis-streng (frenulum breve)

En kort streng kan gi smerter og blødning ved seksuell aktivitet. Strengen kan ryke eller man kan få krumming ved ereksjon. Dette rammer omtrent 5 % av ikke-omskårne menn.

På undersiden av penis har menn en forhuds-streng. Strengen bør normalt være lang og myk nok slik at forhuden kan trekkes fullt tilbake og legges jevnt rundt skaftet til penis i erigert tilstand.

Hos noen menn kan forhuds-strengen (frenulum) være for kort og dermed begrenser bevegelse av forhuden. Tilstanden kan enten være medfødt, eller oppstå pga. arrvev.

Undersøkelse og behandling hos urolog

Våre urologer vil vurdere hvorvidt det er indikasjon for en mindre operasjon, som vanligvis utføres i lokalbedøvelse ved at strengen kuttes og forlenges, eller om problemet kan løses ved en konservativ tilnærming

Konsultasjon

2 540,-

Priseksempel fra Bergen, tilleggskostnader kan påløpe

Time hos
oss

Hvorfor velge urolog hos Volvat?

Erfarne spesialister

Våre dyktige og erfarne urologer utreder og behandler både kvinner og menn for de fleste lidelser i urinveier og genitalier. 

Alle urologiske plager

Vi kan tilby alt fra utredning av benigne lidelser, og mindre kirurgisk inngrep som sterilisering og operasjon av trang forhud, til avansert utredning av kreftsykdom i urinveiene og større urologisk kirurgi i full narkose.

Tilpasset deg

Tegn på urinveisinfeksjon og bekkenbunnsplager kan utvikle seg ulikt fra person til person – derfor tolker vi symptomer innenfor dine personlige rammer og tilpasser behandling deretter.