Få behandling av allmennlege via chat

Visste du at vi nå også er tilgjengelig for konsultasjon på chat?

28.01.2019

Ved å chatte med en lege kan du få hjelp med vanlige problemer som hudutslett, urinveisinfeksjon, halsbetennelse og hoste.

Hvordan fungerer chat-konsultasjoner?

Chat-konsultasjoner gjør det mulig for deg å møte oss der du er. Du bruker din bank-ID og logger inn på pc, mobil eller nettbrett via våre nettsider.

Konsultasjonene er lagt opp slik at du etter innlogging blir bedt om å svare på spørsmål om dine symptomer. Etter å ha lest gjennom svarene tar legen kontakt.

Du vil få medisinsk vurdering, råd og eventuell resept. Ved behov for å ta prøver, oppfølgingstime eller andre fysiske undersøkelser kan chatten holdes åpen, eller legen vil hjelpe til med å bestille time ved et av våre sentre.

For å se YouTube-video må du samtykke
til Google sin personverneklæring.

Volvat satser digitalt

Utviklingen av digitale løsninger stopper ikke med chat, og eksempler på andre prosjekter i Volvats digitale satsning er videokonsultasjoner, digitale behandlingsløp for søvn og artrose, digital kø/drop in, og diagnostisering i hjemmet med hjelp av teknisk utstyr.

Chat-konsultasjon: Lillan Ellingsen (lege, Volvat legevakt)

Stein Morten Meyer og Lillan Ellingsen (bildet) er blant allmennlegene som har deltatt i testingen av chat-funksjonen, sammen med prosjektleder Andreas Roos. Ellingsen er Medisinsk ansvarlig ved allmennavdelingen på Volvat Majorstuen.

- Det har blitt gjort en grundig prosess og grunnarbeid for at dette skal være et tilbud som vi legene føler at er medisinsk faglig og etisk riktig. Det er en ny måte å jobbe med pasientene på, og vi tror at dette vil være en ekstra og ønsket tjeneste for våre pasienter. Det vil være en videre kontinuerlig prosess for å vurdere for eksempel andre symptomer eller problemstillinger som vi vil kunne ta via chat, sier Ellingsen.

Mer om chat-konsutlasjon

Se åpningstider, pris og behandlingstilbud på chat-konsultasjon

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.