Volvat Legevakt - møt oss på chat, telefon eller senter

Vi gir deg rask legehjelp, enten det er på nett hjemmefra, eller på besøk hos et Volvat-legevaktsenter.

20.03.2020  |  Oppdatert: 08.01.2021

Drop-in-legetime på telefon eller chat

Få legehjelp hjemmefra, eller ute på tur. Så lenge du har en telefon eller er på nett, kan våre leger hjelpe deg med dine plager - hvor enn du er.

Din BankID er alt du trenger for en legetime på nett hos Volvat

Privat legevakt med drop-in i Oslo, Bergen og Fredrikstad

Volvat Legevakt i Oslo - med barneleger og skadeleger

Vår legevakt i Oslo finner du på Volvat Majorstuen. Den er en av Norges mest besøkte legevakt, og den eneste med dedikerte barneleger på vakt.

Legevakten på Volvat Majorstuen

Allmennlege

Åpen | Stenger 22

Henter

Barnelege

Stengt | Åpner 17

Barnelegevakten åpner klokken 17

Skadelege

Åpen | Stenger 22

Henter

Drop-in legevaktsenter i Bergen på Laguneparken og Åsane

Se åpningstider og behandlingstilbud hos legevakten i Bergen, på Volvat Laguneparken og Volvat Åsane

Drop-in legevaktsenter i Fredrikstad

Se åpningstider og behandlingstilbud hos legevakten i Fredrikstad, på Volvat Fredrikstad

Trenger du å bestille time hos spesialist?

Hos Volvat dekker vi de fleste av dine helsebehov, med spesialister innenfor de mest etterspurte medisinske disipliner. Våre spesialister er ikke bare dyktige, de har også ofte både ledende og lang erfaring innenfor sine spesialfelt.

Du trenger ikke henvisning for å få time hos spesialist på Volvat

Du kan til enhver tid være trygg på å være i de beste hender, med ikke bare én, men et team av spesialister og behandlere. Sammen påser de at du får fullt utbytte av deres tverrfaglige samarbeid, også når det er behov for oppfølging i det offentlige helsevesenet.

Spesialistene hos Volvat bidrar ofte i medisinske forhold hvor det er behov for en second opinion, og strekker seg langt for at du skal få den utredningen du forventer, og fortjener.

Å gi deg riktig diagnose for en mest mulig effektiv og sikker behandling, som kurerer eller lindrer dine plager, er vår største prioritet

Bestill time hos spesialist på video

Stadig flere av våre spesialister blir tilgjengelige for deg på våre digitale nettbaserte tjenester online, som video og chat. Det gjør at du lettere får tilgang til den hjelpen du trenger, helt uten å forlate ditt hjem - eller å måtte reise langt.

Du sparer både tid, penger og miljø

En videotime kan også være et godt alternativ ved behov for behandling av mindre alvorlige lidelser, et ugangspunkt til førstegangskonsultasjon i forbindelse med et lengre behandlingsforløp, eller ved oppfølgings-/kontrolltimer etter operasjoner, inngrep og andre behandlinger du har fått hos Volvat.

Våre behandlere vil i de aller fleste tilfeller raskt kunne vurdere om du kan gis tilfredstillende behandling over video, eller om du bør komme inn til oss.

Se alle spesialister og behandlere tilgjengelig på video, telefon og chat

Bestill time hos spesialist på våre sentre

Dersom spesialisten du søker ikke er tilgjengelig digitalt, eller behandlingen av dine plager krever et personlig oppmøte, er du velkommen til å undersøke og bestille den tjenesten du trenger på våre nettsider, eller ved å ringe ditt Volvat-senter for hjelp.

Se alle behandlinger og tjenester tilgjengelig hos Volvat

Kontakt ditt Volvat-senter for hjelp med bestilling

Bestill time på volvat.no

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.