Gratis konsultasjon om slankeoperasjon

Slankeoperasjon - Gratis og uforpliktende konsultasjon fredag 3. juli

Volvat Ulriksdal i Bergen har utført mange hundre slankeoperasjoner med svært gode resultater. Sterkt overvektige kan være avhengige av kirurgi for å gå varig ned i vekt.

Slankeoperasjon er en effektiv behandling mot overvekt, men forutsetter varig endring av livsstil. Vi tilbyr gratis vurderingstime ved våre sentre.

Bestill gratis og uforpliktende konsultasjon fredag 3. juli

Bestil en uforpliktende og gratis vurderingstime, ring 489 53 478 eller legg igjen navn og nummer, så ringer vi deg!

Operasjonene utføres av spesialist i mage-tarm-kirurgi, Hallvard Græslie

Han har lang erfaring i kikkhullskirurgi. Vi kan tilby deg både gastric bypass og gastric sleeve.

Behandlingspakke

Volvat Ulriksdal i Bergen har en behandlingspakke som inneholder utredning, operasjon med opphold i 2 døgn, stingfjerning, tverrfaglig oppfølging med gruppemøter og individuelle samtaler første året og hvis du er med i vårt kvalitetsregistreringsprogram 2, 5 og 10 år.

Uforpliktende samtale og undersøkelse

Dersom du har et ønske om eller vurderer slankeoperasjon, er første steg å bestille en konsultasjonstime hos oss. En konsultasjon hos Volvat er gratis og helt uforpliktende, og våre kirurger og spesialister vil alltid hjelpe deg til å foreta en informert og veloverveid avgjørelse som du vil føle deg trygg på.

Under en innledende konsultasjon vil kirurgen lytte til dine tanker, ønsker og behov, undersøke dine kroppslige og helsemessige forutsetninger og sammen med deg diskutere de ulike mulighetene på en måte som gir deg et realistisk inntrykk av potensialet ved inngrepene.

Kirurgen vil også svare på alle spørsmål du måtte ha rundt operasjonen, tiden etterpå, forventet resultat og andre ting du måtte lure på.

Bestill gratis konsultasjon

Bestil en uforpliktende og gratis vurderingstime, ring 489 53 478 eller legg igjen navn og nummer, så ringer vi deg!