Volvat Hamar

Ved Volvat Hamar jobber det 25 personer. Her foretas både konsultasjoner, undersøkelser og en del mindre kirurgiske inngrep.

Telefon

62 55 35 50

Klikk her for å bli ringt opp

Chat

Chat med helsesekretær

Åpningstider

Mandag - fredag kl. 8-15:30

Adresse

Vangsvegen 121, 2318 Hamar

Volvat - her for deg

For å se YouTube-video må du samtykke
til Google sin personverneklæring.

Les mer om Volvat-gruppen

Åpningstider
Alle hverdager kl. 08.00-15.30. Åpent enkelte kvelder til kl. 20.00 etter avtale. Stengt jul, nyttår og helligdager.
Parkering
Bil kan stoppe for av og påstigning rett ved inngangsdøren. Parkeringsplass er rett over veien fra inngangspartiet. Gratis parkering i 2 timer.
WIFI
Vi har gratis WIFI til alle våre kunder.
Café
Volvat Hamar er lokalisert på Utstillingsplassen rett overfor CC-Mart`n kjøpesenter der det bl.a. finnes en hyggelig Café.
Apotek
Volvat Hamar er lokalisert på Utstillingsplassen, rett overfor CC-Mart`n kjøpesenter der det blant annet finnes apotek.
Her finner du oss
Volvat Hamar er lokalisert i 3. etg. på Utstillingsplassen rett overfor CC-Mart`n kjøpesenter der det blant annet finnes XXL, KIWI, Apotek, vinmonopol, blomsterhandel, frisør og Cafe. Det er rullestolrampe og heis i bygget som sikrer god tilgjengelighet for personer med forflytninghemming og sansetap. Inngangsparti og lokaler er merket med godt synlige skilt. Personell i vår resepsjon er behjelpelig med bistand til forflytning ved behov. Bil kan stoppe for av og påstigning rett ved inngangsdøren. Parkeringsplass er rett over veien fra inngangspartiet. Veibeskrivelse til fots Gåavstand (10 -15 min) fra jernbanestasjonen. Gå Strandgata fra stasjonen, opp Parkgata til Utstillingsplassen. Gåavstand (10 -15 min)fra Hamar sentrum. Gå Vangsveien til du kommer til rundkjøring med skulptur av hest i midten. Ta inn til høyre. Du er da fremme ved Utstillingsplassen.
Veibeskrivelse med bil
Kjør E6 til Midtstranda. Ta av til Hamar. Kjør til store rundkjøring nr. 2 (har en skulptur av en hest i midten), ta til venstre her. Du er da fremme på Utstillingsplassen.
Veibeskrivelse med kollektivtransport
Tog: Gåavstand (10-15 min) fra jernbanestasjonen. Gå Strandgata fra stasjonen, så opp Parkgata til Utstillingsplassen. Buss: Det er bussholdeplass med mange avganger/adkomster i Vangsveien rett ved Utstillingsplassen.

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.