VISIA hudanalyse Oslo

Med VISIA System hudanalyse kan vi se hvordan huden din kommer til å se ut om noen år.

Med VISIA-hudanalyse kan vi på en dokumentert måte bedømme hvilken behandling og hvilke produkter som passer akkurat din hud.

Med Visia hudanalyse kan vi se fremtidge:

  • Pigmentflekker
  • Blodkar
  • Rynker
  • Solskader

Din hud fotograferes og analyseres via en avansert datamaskin, og du får et helhetsbilde over din huds egentlige tilstand, både på og under overflaten. Man skulle kunne si at det er nesten som å se inn i fremtiden, ettersom det er et tidsspørsmål før de kommer opp til overflaten. Vi måler også eventuelle hudproblemer, slik som f.eks. solskader, rynker, porer og arr.

Når hudanalysen er gjort skreddersyr vi et hudpleieprogram på bakgrunn av funnene vi har gjort i hudanalysen. Gjennom å måle analyseresultatet både før og etter en eventuell behandling hos oss, kan vi også konkret bedømme virkningen av hudpleieprogrammet.

Volvats hudpleieprogram kombinerer behandling i klinikk med hjemmepleie. Kremprogrammer vi tilbyr er basert på ZO Skin Health og Neostratas produkter. Vi tilbyr individuell produktveiledning kun innen ZO og Neostrata.

Ta kontakt med oss i dag for å bestille hudanalyse.

Hva koster en konsultasjon?

VISIA-hudanalyse i Oslo tilbys på

Time hos
oss

Hvorfor velge Volvat?

Fremheve - ikke forandre

Med våre innovative metoder og moderne apparater har du muligheten til å velge effektive behandlinger med fantastiske resultater, som er mindre omfattende enn kirurgiske inngrep. 

Enestående kompetanse

Hos oss møter du noen av landets mest anerkjente hudleger. Vi er opptatt av å utføre hver behandling med presisjon og kvalitet for å oppnå naturlige resultater. Du kan være trygg på at du er i gode hender når du kommer til oss.  

Innovative metoder

Vi benytter oss av moderne teknologi og markedets beste apparater, med dyktig personale som sørger for trygg og sikker behandling. Vi er kjent for å være først ute med den nyeste teknologien og de mest effektive behandlingsmetodene.