Laserbehandlinger Oslo

Ønsker du en alternativ behandling som er mindre omfattende enn tradisjonell kosmetisk kirurgi? Bruk av lasere, radiofrekvens, ultralyd, fillere, injeksjonsbehandlinger og hudforbedrende kremer kan gi gode resultater.

Lang erfaring og høy medisinsk kompetanse er viktig for å oppnå et godt resultat og at du skal føle deg trygg.

Laserbehandling med V-beam Perfecta – effektiv behandling av blodkar i ansikt

V-beam Perfecta er spesielt velegnet til laserbehandling av både fine og grovere blodkar i ansiktet. Sprengte blodkar er også vanligvis lett å fjerne med denne laseren. I tillegg kan den behandle rosacea, karforandringer på hals (poikiloderma civatte), blekning av røde arr, fødselsmerker og i noen tilfeller vorter.

Ulthera hudoppstramming uten kirurgi

Ulthera er en dokumentert, ikke kirurgisk behandling for oppstramming av hud i ansikt og på hals ved hjelp av ultralyd. Den er godkjent av amerikanske myndigheter (FDA) og er velegnet for behandling av lett til moderat løs hud særlig under hake, kinn og slapp hud over øyne.

Les mer om Ulthera

Harmony/Cynergy

Cynergy – laseren med 2 bølgelengder (595 DYE + 1064 Nd:YAG). Med denne laseren behandler vi couperose, det vil si synlige blodårer i ansiktet og årer på bena. Den er mest effektiv i ansiktet, men kan også gi gode resultater på bena. Dersom resultatene på bena ikke blir bra nok, bruker vi aetoxysclerol injeksjonsbehandling i tillegg. Etter Cynergy laserbehandling kan man bli litt rød og blå, men det kan lett sminkes over. På disse stedene anbefaler vi Bacimycin sårsalve 3-4 dager. NB! Man skal unngå sol minst 4 uker før Cynergy behandling. For øvrig er det ingen før - eller etterbehandling.

CO2-laserpeeling

For behandling av rynker (og arr) er fremdeles ”gammeldags” CO2 laserpeeling det beste alternativet. Ulempen er imidlertid lang rekonvalesenstid, opptil 14 dager, samt rødhet i kortere eller lengre tid etterpå. Samtidig er også risikoen for bivirkninger som depigmenterte områder (lysere områder i huden) eller arr, større ved denne type behandling.

Fraksjonert CO2-laserbehandling

Dette er den nye typen laserbehandling for behandling av rynker, arr og generell hudforbedring. Prinsippet går ut på at mange små laserstråler trenger inn i huden, men med frie områder omkring som ikke blir behandlet. Dette fører til raskere tilheling (ca. 1 uke) og mindre risiko for bivirkninger. Behandlingen må som regel gjentas dersom man skal få samme effekt som den ”gammeldagse” metoden. Hudforbedringen kommer også relativt sent og det kan ta helt opptil et halvt år før man ser det endelige sluttresultatet.

Fraxel-laser

Fraxel- laseren er et annet alternativ for generell hudforbedring, reduksjon av pigmentflekker og arr. Kan også redusere fine linjer og mindre dype rynker. Fordelen med denne behandlingen er kort rekonvalesenstid, kun et par dager. Risikoen for bivirkninger er også svært liten. For å få god effekt anbefaler vi at behandlingen gjentas 3-6 ganger med 1 måneds mellomrom. Fraksjonert laserpeeling og Fraxel behandling egner seg også til hals og bryst. En av bivirkningene med laserpeeling og for så vidt også etter en kjemisk peel, er såkalt post peel hyperpigmentering, det vil si brune flekker som kan oppstå på grunn av behandlingen. I de aller fleste tilfellene vil krembehandling etterpå jevne dette ut i løpet av 3-4 uker.

ACCENT PLUS 

Dette er vår nyeste ”laser” for behandling av generell hudforbedring, mindre fettansamlinger og ujevne partier etter f.eks. fettsuging, acnearrbehandling og strekkmerker. 

Dette er egentlig ingen laser, men en kombinasjon av ultralyd for fettreduksjon lokalt og radiofrekvens. Behandlingen kan være både invasiv og ikke-invasiv. Den invasive behandlingen er såkalt plasmabehandling, som brukes i ansiktet eller kropp for generell hudforbedring.

Tilhelingstiden er 5-7 dager.

Generelt om laserbehandlinger: 

Før behandling:

  • Selvbruningskrem må ikke brukes på det området som skal behandles minimum 4 uker før behandling
  • Solkrem kan brukes inntil et par dager før behandling
  • Soling (også solarium) bør unngås i 4 uker før behandling
  • Hudområder som skal behandles må være fri for sminke og fuktighetskremer
  • Det må ikke påsmøres stoffer som kan svi eller irritere huden i en uke før behandling (f.eks A-vitaminsyre)
  • Dersom man bruker antibiotika, eller har brukt enkelte aknebehandlinger siste 12 mnd, bør man unngå laserbehandling. Andre blodfortynnende medikamenter bør legen informeres om

Etter behandling:

  • Solbeskyttelseskrem, minimum faktor 20 må påføres i 6 uker etter behandling
  • Direkte sollys (også solarium) bør unngås, spesielt uken etter behandlingen.

Bivirkninger og komplikasjoner:

Ved noen behandlinger kan det oppstå en viss hevelse og rødhet i 2-3 dager etter behandlingen. Dersom man får sår, vil disse forsvinne etter noen dager. Lege bør da imidlertid kontaktes. Det kan i sjeldne tilfelle oppstå arr eller økt pigmentering (brune flekker) som oftest er forbigående.

Husk det kan være aktuelt å gjenta behandlingen etter en tid!

NB: behandlingen kan ikke gis til gravide eller til personer med lysutløst epilepsi.

Personer som har blitt behandlet med gull kan heller ikke utsettes for denne type behandling.

Vi har kort ventetid

Hva koster en konsultasjon?

Laserbehandlinger i Oslo tilbys på

Time hos
oss

Hvorfor velge Volvat?

Fremheve - ikke forandre

Med våre innovative metoder og moderne apparater har du muligheten til å velge effektive behandlinger med fantastiske resultater, som er mindre omfattende enn kirurgiske inngrep. 

Enestående kompetanse

Hos oss møter du noen av landets mest anerkjente hudleger. Vi er opptatt av å utføre hver behandling med presisjon og kvalitet for å oppnå naturlige resultater. Du kan være trygg på at du er i gode hender når du kommer til oss.  

Innovative metoder

Vi benytter oss av moderne teknologi og markedets beste apparater, med dyktig personale som sørger for trygg og sikker behandling. Vi er kjent for å være først ute med den nyeste teknologien og de mest effektive behandlingsmetodene.