Volvat Fredrikstad

Volvat i Fredrikstad finner du i det nye Helsehuset på Kråkerøy rett over stadion. Her finner du et moderne medisinsk senter med egen sykehusenhet og mange medisinske spesialiteter.

Vi tilbyr høy kompetanse innen både medisin og kirurgi. Utover dette har vi et stort team allmennleger som tar imot deg i hele åpningstiden og vi har også psykologi og fysioterapi.

Et fullstendig tjenestetilbud finner du under.

 

 

Vi holder åpent fra kl. 08-20 fra mandag til fredag og har parkering i kjeller etasjen med heis rett opp i våre lokaler.

Vårt sykehus har 3 operasjonsstuer og en stor oppvåkningsavdeling. Vi har spesialutdannet personell med høy kompetanse, og vi benytter moderne teknologi og har det nyeste innen medisin teknisk utstyr. Våre operasjonsstuer har en meget høy standard. Vi har bl.a. et avansert KLEAN-anlegg som sikrer optimale forhold på våre operasjonsstuer.
Vår medisinske senter har også eget blodprøvelaboratorium med det siste innen analyseapparater.

Velkommen til Volvat i Fredrikstad!

Telefon: 69 30 23 00

 

AKTUELT:

 

Volvat i Fredrikstad tilbyr et bredt tjenestetilbud og har utvidete åpningstider som en del av Helsehuset i Fredrikstad.

Volvat Fredrikstad har sykehuskonsesjon.

Vi holder åpent fra kl. 08-20 fra mandag til fredag.

Volvat i Fredrikstad tilbyr følgende tjenester/behandlinger:

 

 

Fredrikstad kommune etablerer interkommunal legevakt, overgrepsmottak, sengeavdeling med 32 senger i Helsehuset, samt en stor fysikalsk avdeling med rehabiliteringstjeneste.

Et Helsetorg med tilbud til Fredrikstads innbyggere vil være plassert ved hovedinngangen og Volvats kundemottak. All helseadministrasjon med Helse- og sosial sjef skal ha kontor i bygget.

Sykehuset Østfold flytter i 2015 AMK-sentral til det nye Helsehuset med 8 ambulanser. Laboratorium og blodbank vil flytte med på lasset og inn i nye lokaler på 3000 kvm.

Velkommen til Helsehuset i Fredrikstad!

--------------------------------------------------------------------------

Viktig vedr. våre priser:

Til enkelte konsultasjoner/ behandlinger forekommer et tilleggsbeløp for nødvendig undersøkelse og materiell.

Les mer her

Volvat Fredrikstad

  • Jens Wilhelmsens gate 1, 1671 Kråkerøy
  • Tlf.: 69 30 23 00
  • Veibeskrivelse

Åpningstider

  • Mandag - fredag: 08.00 - 20:00
  • Helg og heligdager: stengt
Våre tjenester