Det er viktig at du ikke unnlater å gå til legen om du trenger hjelp

Mange lurer på hvordan det er på Volvat i disse dager. Er det trygt å dra til legen? Hvordan skal man forholde seg til helseplager som ikke er korona-relaterte? Se video med svar på dine spørsmål.

18.04.2020  |  Oppdatert: 03.11.2020

For å se YouTube-video må du samtykke
til Google sin personverneklæring.

I videoklippet over viser vår allmennlege Katharina Pracon hvordan det er på Volvat for tiden, og hvilke smitteverntiltak vi har innført for din trygghet.

Rutiner for kontroll ved inngangene ble endret i juni

Vi tar din trygghet på alvor

Vi har innført strenge smitteverntiltak på alle våre sentre, slik at du skal være så trygg du kan når du besøker oss.

Adgangskontroll ved ankomst og krav om munnbind

Vi har kontrollrutiner som sikrer at personer som har mistanke om coronasmitte ikke kommer inn til oss.

I Oslo, Fredrikstad, Drammen og Bergen blir du henvist til adskilte mottak med fullt smittevernutstyr for koronatesting, eller vurdering av luftveissymptomer på luftveisklinikk. I Oslo har vi i samarbeid med kommunen, etablert en separat offentlig Feberklinikk i egne lokaler på Volvat Majorstuen.

Oftere og grundigere renhold

Det viktigste vi kan gjøre er å tenke på hygiene for pasientene våre. Det betyr blant annet at vi har stort fokus på rengjøring, spesielt på alle flater og kontaktpunkter som det ofte blir tatt på.

Få drop-in-time uten å sitte på venterom

Gjennom vårt kø-system for legevakten i Oslo, Bergen og Fredrikstad, kan du se ventetider og sette deg i kø hjemmefra. Vi gir deg beskjed på SMS når det er på tide å komme inn. På den måten slipper du å bruke mer tid enn nødvendig i våre venterom.

Vi er i full drift og ønsker deg velkommen

Vi har korte ventetider, og kan for tiden hjelpe deg samme dag du tar kontakt. Blant annet hos en av våre populære og dyktige allmennleger, gynekologer eller hudleger.

Du kan når som helst bestille time selv, eller kontakte oss for hjelp dersom du lurer på noe. Husk at våre leger og spesialister også kan møte deg på telefon, video eller chat.

Vi holder åpent og er her hvis du trenger oss!

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.