Janne Langehaug
Antonsen

Små endringer, store gevinster
Janne Langehaug Antonsen

Om Janne Langehaug

Klinisk ernæringsfysiolog Janne Langehaug Antonsen (f. 1974) er utdannet ved Univ. i Oslo (2001). Hun har spesialfelt innen livsstilsbehandling, overvektsbehandling, mage-tarm utfordringer og spiseforstyrrelser.

Kef Antonsen har erfaring med foredrag, opplæring og undervisning av helsepersonell inne livsstils- og overvektsbehandling. I Roche Norge (2002-2008) var hun spesielt engasjert innen utvikling av informasjonsmateriell, og gjennomførte opplæring av helsepersonell/legesentre ved oppstart av livsstil- og overvektsbehandling. Hun har erfaring innen både individuell- og gruppebehandling.

Ved Volvat er hun Seksjonsleder for ernæring/spiseforstyrrelser, har vært ansatt siden 2008. Det er i hovedsak pasienter med utfordringer innen overvekt, livsstil, mage-tarm og pasienter med spiseforstyrrelser som hun konsulterer.

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.