Janne Langehaug Antonsen

Seksjonsleder og klinisk ernæringsfysiolog
Volvat Majorstuen, Volvat Nationaltheatret, Volvat Fredrikstad
Behandlingsområder: Overvekt, spiseforstyrrelser, diabetes, lipidforstyrrelser, hjerte-karsykdommer, livsstilssykdommer, mage- og tarmproblemer/sykdommer, irritabel tarm (IBS), allergier/intoleranser
Små endringer, store gevinster

Klinisk ernæringsfysiolog Janne Langehaug Antonsen (f. 1974) er utdannet ved Univ. i Oslo (2001). Hun har spesialfelt innen livsstilsbehandling, overvektsbehandling, mage-tarm utfordringer og spiseforstyrrelser.

Kef Antonsen har erfaring med foredrag, opplæring og undervisning av helsepersonell inne livsstils- og overvektsbehandling. I Roche Norge (2002-2008) var hun spesielt engasjert innen utvikling av informasjonsmateriell, og gjennomførte opplæring av helsepersonell/legesentre ved oppstart av livsstil- og overvektsbehandling. Hun har erfaring innen både individuell- og gruppebehandling.

Ved Volvat er hun Seksjonsleder for ernæring/spiseforstyrrelser, har vært ansatt siden 2008. Det er i hovedsak pasienter med utfordringer innen overvekt, livsstil, mage-tarm og pasienter med spiseforstyrrelser som hun konsulterer.