Allergi (allergolog) Moss

Mens noen gleder seg over den varme våren sliter et økende antall personer med sår og rennende nese og øyne, samt allmennsymptomer som trøtthet, slapphet og nedsatt konsentrasjonsevne.

Det har de siste 30 år vært en markant økning av allergiske sykdommer, og man regner med at nærmere 30-40% av verdensbefolkning er påvirket av én eller flere allergiske forhold. En høy andel av økningen i allergisk sykdom skyldes unge mennesker.    

Diagnostikk av allergisk sykdom er dessverre ofte variabel og fragmentert, og mangel på allergologisk kompetanse fører til unødvendig redusert livskvalitet, økt sykelighet og økte helsekostnader. Volvat har nå tilgjengelig lege med lang erfaring innen dette fagområdet og vedkommende har godkjent kompetanse innen allergiske tilstander.

Vi kan gi god diagnostikk og rådgivning innen forebygging og moderne behandlingsmetoder. Det er ingen grunn til å slite unødvendig.

Se også: Allergivaksinasjon

Hva er allergi?

Allergi er en reaksjon der immunsystemet reagerer på noe som det egentlig ikke skulle reagere på. Det finnes ulike former for reaksjoner.

Hva er en allergolog?

Allergolog er en Lege med spesialisering i lungemedisin og  med ekstra kompetanse og erfaring innen allergi.

Hva er vanlige symptomer ved allergi?

Kløe i øyne, nese og slimhinner. Rennende nese. Utslett på huden ofte med kløe. Pustevansker følelse av tetthet ved utpust. Tretthet slapphet. Magesmerter.

Hva er de vanligste allergiene?

Sesongallergi (pollen , gress, løvtrær) Dyr.( Hund katt, hest, kanin) Matvarer.

Noen allergier kan gi alvorlige reaksjoner

Dette kan gjelde reaksjoner på rødt kjøtt, veps og bie, komponenter i nøtter, reke, hvete, soya, egg o.a.

Sikker diagnostikk og korrekt veiledning og behandling krever erfaring og spesiell kompetanse.

Når bør jeg oppsøke en lege?

Når du har plager som nevnt under vanlige symptomer.

Hvordan kan Volvat hjelpe meg med allergi?

Vår allergolog Stein-Øyvind Jørstad i Moss kan hjelpe med korrekt diagnose, forebygging og behandling. Han har lang erfaring innen feltet.

Førstegangstime

3 970,-

Tilleggskostnader kan påløpe

Allergi (allergolog) i Moss tilbys på

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.