Volvat Nationaltheatret

Volvat Nationaltheatret

Volvat Nationaltheatret er et moderne medisinsk behandlings- og spesialistsenter i nye og delikate lokaler midt i Oslo Sentrum. Vår beliggenhet er svært sentral og i tett nærhet til all offentlig kommunikasjon.

Informasjon i forbindelse med corona

Se smittevernregler for adgang og våre andre tiltak

Vårt tilbud:

Leger og spesialister i Oslo sentrum

Sentralt beliggende i andre etasje i Stortingsgaten 30, rett ved siden av Nationaltheatret stasjon med både buss, trikk, t-bane og tog, finner du vår nyeste avdeling i hjerte av Oslo.

Vi tilbyr et bredt utvalg av medisinske tjenester til privat-, bedrifts- og forsikringsmarkedet, blant annet allmennlege, hudlege, gynekolog, indremedisiner, ortoped, nevrolog, psykolog, psykiater, fysioterapeut, manuellterapeut, psykomotoriker, ernæringsfysiolog, treningsveiledning, mensendieck-trening og laboratorium.

Vi tar din trygghet på alvor og har strenge smitteverntiltak, slik at du skal være så trygg du kan når du besøker oss. Hos oss er det korte ventetider og det er ikke nødvendig med henvisning.

Drop-in legetime

Trenger du raskt time til lege i Oslo sentrum, har vi en rekke allmennleger som står klar til å ta imot deg. Vi har åpent alle hverdager på dagtid, og enkelte dager på kveldstid. Ring oss gjerne på tlf: 23 68 25 00, eller bestill legetime via web-bookingen.

Velkommen til Volvat Nationaltheatret

Åpningstider

Mandag, onsdag og torsdag kl. 8-19, tirsdag og fredag kl. 8-16

Telefon

23 68 25 00

Adresse

Stortingsgata 30, 0161 Oslo

Volvat - Helse fra topp til tå

Les mer om Volvat-gruppen