Våre kunder

Vi tilbyr et bredt spekter av behandlinger og medisinske tjenester, og vi betjener flere ulike kundegrupper:

Privatkunder:  Dette er vår største kundegruppe, som består av alt fra småbarnsfamilier til middelaldrende menn og kvinner med voksne barn og eldre mennesker som ønsker nærhet til behandlingstilbudet. Felles for disse er at de ønsker tilgjenglige medisinske tjenester og trygghet for egen helse. Les mer om oss her. 

Medlemmer:  Volvat medlemskap - en bekymring mindre. Vi har i dag over 50.000 medlemmer. Som medlem får du førsteprioritet ved alle våre avdelinger. Du får også rabatt på alle medisinske tjenester og en rekke andre medlemsfordeler. Barn under 20 år er med i foreldrenes medlemskap og har de samme medlemsfordelene. Les mer her.

Forsikringskunder:  Vi har avtaler med en rekke forsikringsselskaper,  og våre forsikringskoordinatorer står klare til å hjelpe deg. Les mer her. 

Bedriftskunder: En bedriftsavtale med Volvat gir merverdi både for bedriften og de ansatte. Vi har et bredt utvalg av tjenester til bedrifter. Les mer her. 

Kunder som kommer via offentlige avtaler: Vi  har avtaler med flere offentlige helseaktører, som sikrer deg som kunde god og rask behandling. Les mer her.

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.