Om Volvat

Volvat Medisinske Senter er et av landets ledende private helseforetak

Volvat skal være et supplement og et alternativ til det offentlige helsevesen.

Hos Volvat setter vi først og fremst pasientens behov i fokus, og vårt mål er å ha de mest fornøyde pasientene.

Vi har over 30 års erfaring med drift av helsetjenester og har et bredt tilbud av medisinske tjenester som strekker seg fra helsefremmende og forebyggende arbeid til behandling og rehabilitering.

Volvat Medisinske Senter ble først etablert i Oslo i 1985 på Volvat i Oslo. I dag har Volvat åtte medisinske sentre i Oslo, Bergen, Fredrikstad, Moss (fra januar 2017), Hamar, Trondheim og Tromsø.

Volvat i Oslo, Trondheim og Bergen har sykehusgodkjenning, og kirurgiske avdelinger er ISO sertifisert.

Alle sentrene er sentralt lokalisert.

 

Ønsker du å jobbe hos oss?

Se våre ledige stillinger her

 

Priser, timebestilling og avbestilling av time

 

Hvorfor velge Volvat?

Volvat i Oslo (Majorstuen og Nationaltheatret), Bergen (Laguneparken og Ulriksdal), Fredrikstad, Hamar, Tromsø og Trondheim har et bredt tilbud av medisinske tjenester. Våre allmennleger og spesialister utfører forebyggende tjenester, medisinske behandlinger og operasjoner.

På de fleste av våre senter finnes det et veletablert legevaktskonsept hvor du kan få øyeblikkelig hjelp. Kvalitet, service og tilgjengelighet Hos Volvat skal du oppleve høy faglig kvalitet og personlig service.

Volvat arbeider med gode kvalitetssystemer og kontinuerlige målinger for å forbedre oss. Hos Volvat har vi samlet ”alle tjenester under ett tak”. Det gjør det enklere for pasienten. Hos Volvat får du raskt time, du kommer direkte til spesialist uten henvisning, vi er sentralt lokalisert og har lange åpningstider tilpasset dine behov.

Fordeler ved medlemskap

Alle kan benytte seg av Volvats tjenester, men Volvat tilbyr medlemskap som gir prioritert tilgang til alle medisinske tjenester, og en rekke andre fordeler.