Om Volvat

Volvat Medisinske Senter er et av landets ledende private helseforetak

Volvat skal være et supplement og et alternativ til det offentlige helsevesen.

Hos Volvat setter vi først og fremst pasientens behov i fokus, og vårt mål er å ha de mest fornøyde pasientene.

Vi har over 30 års erfaring med drift av helsetjenester og har et bredt tilbud av medisinske tjenester som strekker seg fra helsefremmende og forebyggende arbeid til behandling og rehabilitering.

Volvat-gruppen består av ti sentre på landsbasis, og har sykehusgodkjenning i Oslo, Fredrikstad, Bergen, Trondheim, Tromsø.

I tillegg er hele Volvat ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø, på alle avdelinger og i alle ledd.

 

Ønsker du å jobbe hos oss?

Se våre ledige stillinger her

 

Priser, timebestilling og avbestilling av time

 

Hvorfor velge Volvat?

Volvat i Oslo (Majorstuen og Nationaltheatret), Bergen (Laguneparken og Ulriksdal), Fredrikstad, Hamar, Tromsø og Trondheim har et bredt tilbud av medisinske tjenester. Våre allmennleger og spesialister utfører forebyggende tjenester, medisinske behandlinger og operasjoner.

På de fleste av våre senter finnes det et veletablert legevaktskonsept hvor du kan få øyeblikkelig hjelp. Kvalitet, service og tilgjengelighet Hos Volvat skal du oppleve høy faglig kvalitet og personlig service.

Volvat arbeider med gode kvalitetssystemer og kontinuerlige målinger for å forbedre oss. Hos Volvat har vi samlet ”alle tjenester under ett tak”. Det gjør det enklere for pasienten. Hos Volvat får du raskt time, du kommer direkte til spesialist uten henvisning, vi er sentralt lokalisert og har lange åpningstider tilpasset dine behov.

Fordeler ved medlemskap

Alle kan benytte seg av Volvats tjenester, men Volvat tilbyr medlemskap som gir prioritert tilgang til alle medisinske tjenester, og en rekke andre fordeler.