Volvat Tromsø Kirurgi

Volvat Tromsø Kirurgi, tidligere Volvat Tromsø, Teres Tromsø og Tromsø Private Sykehus, er en spesialistklinikk med hovedvekt på plastisk kirurgi

Kort ventetid og uten henvisning

Våre moderne lokaler finner du i Tromsø sentrum, Skippergata 7a. Vi tilbyr lege-, spesialist- og sykehustjenester med kort ventetid. Du trenger ikke henvisning for å besøke oss.

Lokale leger og spesialister - din trygghet

På Volvat Tromsø møter du et operasjonspersonell som bor fast her i Tromsø, og som er tilgjengelig for sine pasienter både før, under og etter operasjon. 

Et erfaren team med erfarne kirurger og langvarig oppfølging er viktig for deg, for legene og for et godt resultat. Det får du hos oss på Volvat Tromsø.

Vi er glade i våre pasienter og vil gi deg svar på alle slags spørsmål du måtte ha, selv om det skulle gå flere år etter operasjonen.

Du kan ringe eller sende melding direkte til plastikkirurgen når som helst du har behov for det, 24/7 etter operasjon. Kirurgen svarer deg så raskt han/hun kan.

Du er i fokus

Vi tilbyr et effektivt og trygt forløp, og setter kvalitet i høysetet og pasienten i fokus.

Det er svært viktig for oss å bruke god tid på den personlige dialogen og aktivt lytte, informere og gi råd til deg.

Våre sykepleiere, leger og kirurger har et tett samarbeid på tvers av alle fagområder, hvor alle gjør sitt beste for at du skal ha en trygg, effektiv og god opplevelse hos oss. Målet vårt er at du skal oppleve bedre livskvalitet.

Bestill time hos Volvat Tromsø på tlf: 77 66 48 50 eller ta kontakt via vårt kontaktskjema her.

Lyse og vennlige operasjonsstuer

De fleste operasjoner utføres som dagkirurgi, men vi har lyse og vennlige operasjonsstuer og oppvåkingsrom med tilgang til bad, samt mulighet for oppkobling til trådløst WiFi.

Vi har alltid fullt team til stede på operasjonsdager med både anestesileger og -sykepleiere. Anestesiteamet kjører "lavdose" TIVA-anestesier, som er den vanligste metoden ved estetisk plastisk kirurgi. 

Volvat Tromsø

Volvat Tromsø er en kirurgisk spesialistklinikk i Volvat og Ramsay Health Care, og er en av Europas største sammenslutning av ledende kirurgiske klinikker og private sykehus.

Vi ble etablert i 2001 og er spesialisert innen kosmetiske behandlinger, ortopedi, enkelte hudbehandlinger, som fjerning av føflekker og plastisk kirurgi i Tromsø.

Vi har vært et offentlig godkjent privat sykehus siden 2003.

Våre kirurger

Ayman Zakaria - hånd- og plastikkirurg

Ayman Zakaria har over 27 års erfaring innen plastisk kirurgi og håndkirurgi. Zakaria er utdannet i Frankrike ved det prestisjefylte Medisinsk Universitet i Nice.

Ayman grunnla det første private sykehuset i Stavanger "Colosseumklinikken i Stavanger". Her jobbet han som ansvarlig plastikkirurg og leder i en årrekke. Ayman er i dag plastikkirurg hos Bellevue i Stavanger og hos oss ved Volvat Tromsø Kirurgi.

Han er en av landets beste og mest erfarne spesialister innen hånd- og estetisk kirurgi generelt, brystforstørrelse og brystkirurgi, samt ansiktsløft og panneløft. 

Thomas Sjøberg - hånd- og plastikkirurg

I tillegg til å være kirurg ved Volvat Tromsø, er Sjøberg overlege ved Plastikkirurgisk avdeling på UNN i Tromsø. Han har vært overlege på UNN siden 2006. Thomas Sjøberg er utdannet ved Universidad Autonoma i Barcelona.

Les om hvorfor du bør velge Volvat Tromsø Kirurgi

Les mer på volvat-tromso.no

Telefon 

77 66 48 50

Kontaktskjema

Åpningstider

Mandag-fredag kl. 08:00-15:30

Besøksadresse: Skippergata 7A, 9008 Tromsø

Volvat - her for deg

Les mer om Volvat-gruppen

Åpningstider
Mandag-fredag kl. 08:00-15:30. Ved jul og nyttår gjelder egne åpningstider.
WIFI
Vi har gratis WIFI for alle våre kunder.

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.