Fysioterapi og gruppetrening

940x470-hiking-001.jpg

Vi tilbyr flere former for gruppetrening på ulike nivå. Vi har et bredt tilbud for både inaktive, mosjonister, seniorer og godt trente. All trening ledes av fysioterapeut/instruktør/personlig trener, som sikrer god oppfølging og veiledning under trening.

Klikk her for å se timeplan

Ved Volvat Medisinske Senter /Majorstuen tilbyr vi flere typer gruppetrening:

Mensendieck trening

Dette er en bevisstgjørende treningsform som inneholder øvelser for stabilitet, styrke, fleksibilitet, koordinasjon, balanse og pust. Passer for alle. Instruktøren er mensendieckutdannet fysioterapeut.

  • Varighet: 50 min. Pris: 190,- pr gang*  – betales for et semester

 

Styrketrening

En time med trening til musikk med styrkeøvelser for kroppens store muskelgrupper og stort fokus på kjernemuskulatur. Passer for de litt sprekere eller som ønsker å komme i gang med styrketrening! Instruktøren er fysioterapeut og personlig trener.

  • Varighet: 50 min .Pris: 10 ganger à 250,-*

Medisinsk Yoga (MediYoga)

Medisinsk yoga er en terapeutisk yogaform og regnes som myk men kraftfull yoga. Fokus på pust, enkle øvelser, avspenning og meditasjon. Passer for alle, og meget godt egnet ved plager som stress, utbrenthet, høyt blodtrykk, ryggsmerter mm. Instruktøren er MediYogalærer og fysioterapeut.

  • Varighet: 45/60 min. Pris: 10 ganger à 190,-*/210,-*

 

Balanse -  kropp og sinn (Psykomotorisk trening)

Trening som bygger på psykomotoriske prinsipper og legger vekt på oppmerksomhet og nærvær/mindfullness i egen kropp, under veiledning av psykomotorisk fysioterapeut.

  • Varighet: 50 min. Pris 10 ganger à 190,-*

*rabatterte priser for Volvat-medlemmer

Har du spørsmål om treningsformene eller ønsker å melde deg på, ta kontakt med oss på

mensendieck@volvat.no / Telefon: 91868719 Ingrid