Ulthera hudoppstramming uten kirurgi

Ulthera er en dokumentert, ikke-kirurgisk behandling for oppstramming av hud i ansikt og på hals ved hjelp av ultralyd.

20 % rabatt på Ulthera i oktober

Tilbudet gjelder ut oktober 2021.

Behandlingen må gjennomføres innen utgangen av 2021, og kan ikke kombineres med 20 % medlemsrabatt.

 

Unik behandling med Ulthera

Ulthera er godkjent av amerikanske myndigheter (FDA) og er velegnet for behandling av lett til moderat løs hud særlig under hake, kinn og slapp hud over øyne.

Ulthera-maskinen er spesialdesignet for å gi målrettet energi dypt ned i bindevevet, helt ned mot muskellaget, uten å skade muskulaturen i det behandlede området. Det er også den eneste prosedyren hvor det benyttes ultralydbilder. Hudlegen har muligheten til å se de forskjellige hudlagene han ønsker å behandle og kan forsikre seg om at energien føres presist ned i bindevevet der den vil være mest effektiv. Bindevevet reagerer med en oppstrammende effekt og dette fører til stimulering av kollagendannelsen med økte kollagenfibre i bindevevet og fastere hud.

Behandlingen tilbys ved Volvat Nationaltheatret og Volvat Majorstuen.

Er det trygt å bruke Ulthera?

Behandlingen retter seg mot huden og bindevevet under, uten kirurgisk inngrep eller forstyrrelser av hudoverflaten.

Kliniske studier dokumenterer at Ulthera er en trygg behandling, og det er gjennomført flere titusener behandlinger verden over uten vesentlige bivirkninger og med fornøyde pasienter. Ultralyd har vært brukt innen medisinen i mer enn 50 år.

Hvem passer Ulthera for?

Behandlingen passer for alle hudtyper. En god kandidat for Ulthera har gjerne mild til moderat synlig og ofte følbar slapp hud. Eksempelvis er en senket øyenbryn-linje, slapp hud på øyelokkene eller under haken blant de første tegnene på aldrende hud. Selv om Ulthera ikke er en erstatning for kirurgi generelt, oppleves det ofte som et godt alternativ for pasienter som ikke føler seg klar for kirurgiske inngrep.

Hvordan gjøres behandlingen?

Behandlingen utføres av hudlege og tar mellom 30-60 minutter avhengig av område som behandles. Man benytter seg av en applikator som legges på huden og gir punktvise målrettete ultralydbølger ned i bindevevet. Man skader ikke huden og vil kun kunne oppleve lett rødhet og meget lett hevelse som ofte bare varer noen få timer. Det betyr at det er liten eller ingen nedetid etter behandlingen.

Det kan føles noe ubehag under behandlingen, og hos enkelte kan det oppleves som noe smertefullt. Det er individuelt hvordan man reagerer under behandlingen. Vi vil kunne tilby smertebehandling på forhånd hos den enkelte. Ofte kan en kombinasjon av Ibux 600mg og valium 5-10 mg være en god smertelindrende kombinasjon.

Det kreves ingen avholdenhet fra trening etter denne typen behandling.

For å dokumentere behandlingsresultatet på best mulig måte vil vi ta før- og etterbilder. Vi anbefaler en kontroll etter 4 måneder.

Hva kan man forvente etter behandling?

Du vil kunne se positive forandringer umiddelbart etter behandlingen, men det vil ta opp til 90 dager før du kan se den fulle effekten av Ulthera.

Graden av oppstramming er noe avhengig av lokaliseringen, og vil i utgangspunktet kunne være fra 5 mm og mer. Det kan bli aktuelt med en liten tilleggsbehandling igjen etter 4 måneder, for å bedre resultatet ytterligere.

Bestill time for vurdering av Ulthera