Ulthera hudoppstramming uten kirurgi

Ulthera er en dokumentert, ikke kirurgisk behandling for oppstramming av hud i ansikt og på hals ved hjelp av ultralyd. Den er godkjent av amerikanske myndigheter (FDA) og er velegnet for behandling av lett til moderat løs hud særlig under hake, kinn og over øyne.

Unik behandling med Ulthera

Ulthera-maskinen er spesialdesignet for å gi målrettet energi dypt ned i bindevevet, helt ned mot muskellaget, uten å skade muskulaturen i det behandlede området. Det er også den eneste prosedyren hvor det benyttes ultralydbilder. Hudlegen har muligheten til å se de forskjellige hudlagene som kan behandles og kan forsikre seg om at energien føres presist ned i bindevevet der den vil være mest effektiv.

Bindevevet reagerer med en oppstrammende effekt og dette fører til stimulering av kollagendannelsen med økte kollagenfibre i bindevevet og fastere hud.

Behandlingen tilbys ved Volvat Nationaltheatret.

Er det trygt å bruke Ulthera?

Behandlingen retter seg mot huden og bindevevet under, uten kirurgisk inngrep eller forstyrrelser av hudoverflaten.

Kliniske studier dokumenterer at Ulthera er en trygg behandling, og det er gjennomført flere titusener behandlinger verden over med fornøyde pasienter. Ultralyd har vært brukt innen medisinen i mer enn 50 år.

Hvem passer Ulthera for?

Behandlingen passer for alle hudtyper. En god kandidat for Ulthera har gjerne mild til moderat synlig og slapp hud. Eksempelvis har man en senket øyenbryn-linje, slapp hud på øyelokkene eller under haken som kan behandles. Selv om Ulthera ikke er en erstatning for kirurgi generelt, oppleves det ofte som et godt alternativ for pasienter som ikke ønsker kirurgiske inngrep.

Hvordan gjøres behandlingen?

Behandlingen utføres av hudlege og tar mellom 30-60 minutter avhengig av område som behandles. Man benytter seg av en applikator som legges på huden og gir punktvise målrettete ultralydbølger ned i bindevevet. Man skader ikke huden og vil kun kunne oppleve lett rødhet og meget lett hevelse som ofte bare varer noen få timer. Det betyr at det er liten eller ingen nedetid etter behandlingen.

Det kan føles noe ubehag under behandlingen, og hos enkelte kan det oppleves som noe smertefullt. Det er individuelt hvordan man reagerer under behandlingen. Vi vil kunne tilby smertebehandling på forhånd hos den enkelte. Ofte kan en kombinasjon av ulike smertestillende være til god hjelp.

Det kreves ingen avholdenhet fra trening etter denne typen behandling.

For å dokumentere behandlingsresultatet på best mulig måte vil vi ta før- og etterbilder. Vi anbefaler en kontroll etter 4 måneder.

Hva kan man forvente etter behandling?

Du vil kunne se resultater umiddelbart etter behandlingen, men det vil ta opp til 90 dager før du kan se den fulle effekten av Ulthera.

Graden av oppstramming er noe avhengig av lokaliseringen, og vil i utgangspunktet kunne være fra 5 mm og mer. Det kan bli aktuelt med en liten tilleggsbehandling igjen etter 4 måneder, for å bedre resultatet ytterligere.

Bestill time for vurdering ved Volvat Nationaltheathret

Hva koster en konsultasjon?

Time hos
oss

Hvorfor velge Volvat?

Fremheve - ikke forandre

Med våre innovative metoder og moderne apparater har du muligheten til å velge effektive behandlinger med fantastiske resultater, som er mindre omfattende enn kirurgiske inngrep. 

Enestående kompetanse

Hos oss møter du noen av landets mest anerkjente hudleger. Vi er opptatt av å utføre hver behandling med presisjon og kvalitet for å oppnå naturlige resultater. Du kan være trygg på at du er i gode hender når du kommer til oss.  

Innovative metoder

Vi benytter oss av moderne teknologi og markedets beste apparater, med dyktig personale som sørger for trygg og sikker behandling. Vi er kjent for å være først ute med den nyeste teknologien og de mest effektive behandlingsmetodene.