Fantastiske mennesker

Vil bare takke for et fantastisk opphold hos dere, man skal leit lenge etter så fantastiske mennesker :-D

Mottakelsen jeg fikk hos dere var bare blide folk og de på operasjon tok vare på meg med en gang jeg kom inn døren. Etter operasjonen var det folk hos meg heile tiden å det føles veldig trygt :-D På hjemreisedagen er det ikke slik som på andre sykehus at no skal du ut og hjem, her var det om jeg var tistand til å reis hjem og hvis ikke fikk jeg vær der til jeg følte meg vel :-D

Jeg anbefaler alle som har tenkt på operasjon ta kontakt med Volvat Stokkan for sånne folk som jobber der skal man leit lenge etter :-D

Så tusen hjertelig takk for et superflott opphold hos dere :-D

Gratis konsultasjon om slankeoperasjon

Bestill en uforpliktende og gratis vurderingstime på nett, eller ring oss på 94000760 i Bergen eller 46851004 i Trondheim for en uformell prat om slankeoperasjon.

I samtalen med oss snakker vi bl.a. sammen om hva en slankeoperasjon innebærer. Vi vil også gi deg gratis rådgivning og hjelp ut i fra din situasjon og motivasjon. Vi svarer på alle spørsmål du har.

Legg igjen navn og nummer for å bli oppringt

Mer om slankeoperasjon

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.