Gleder meg til å fortsette et aktivt liv med min familie

Camilla Lorentsen fikk utført en gastric sleeve-operasjon ved Volvat i Trondheim i mars 2022, og lever i dag et helt nytt liv med deltakelse i mange nye aktiviteter som maraton-løp, fjelltur og skitur.

 

 

Av Camilla Lorentsen, slankeoperert ved Volvat Stokkan i Trondheim:

Jeg heter Camilla Lorentsen, er 43 år, og bor i Trondheim med samboer og to døtre på 5 og 7 år. Etter min gastric sleeve operasjon i mars 2022, har jeg gått ned 47 kg og fått et nytt og aktivt liv.

Endelig føler jeg at jeg kan være den aktive og friske mammaen mine døtre fortjener. I september i år deltok jeg for første gang på KK-mila i Oslo. Der fullførte jeg 5 km og er veldig stolt av meg selv! Jeg står på ski, går på fjellet, jogger og holder meg aktiv – en fantastisk følelse!

Jeg har vært overvektig hele mitt voksne liv, og prøvd utallige ganger å gå ned i vekt. Dette har jeg klart flere ganger, men vekta har skutt i været etter kort tid. Så for meg ble en slankeoperasjon min redning. Har i mange år vært inne på tanken å gjøre det, men ikke følt meg klar til det.

Vendepunktet kom for meg i fjor vinter – formen var forferdelig, jeg hadde vansker med å finne vinterklær som passet, og alt var bare rett og slett så tungt. Derfor tok jeg kontakt med Volvat Trondheim og hadde en veldig fin samtale med operasjonskoordinator Janicke. Hun svarte grundig på alt jeg lurte på slik at jeg kunne føle meg i trygge hender. Var også veldig betryggende å få en samtale med både kirurger og anestesilege før operasjonen. Føler meg veldig godt tatt vare på fra klinikken helt fra første stund, så jeg har ikke angret ett sekund!

Jeg har ikke hatt noen plager i ettertid, og kan endelig føle glede over å spise, ikke bare skam.

Gleder meg til å fortsette ett aktivt liv med min familie!

Se Camillas bilder fra før operasjonen til i dag

Gratis konsultasjon om slankeoperasjon

Bestill en uforpliktende og gratis vurderingstime på nett, eller ring oss på 94000760 i Bergen eller 46851004 i Trondheim for en uformell prat om slankeoperasjon.

I samtalen med oss snakker vi bl.a. sammen om hva en slankeoperasjon innebærer. Vi vil også gi deg gratis rådgivning og hjelp ut i fra din situasjon og motivasjon. Vi svarer på alle spørsmål du har.

Legg igjen navn og nummer for å bli oppringt

Mer om slankeoperasjon

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.