Ikke vent med å få det bra!

Jeg har nå gått ned 42 kilo. Det er en fantastisk følelse å slippe å bære rundt på all den ekstra bagasjen i hverdagen.

Så lenge jeg kan huske, har jeg vært overvektig. Helt siden starten på tenårene har jeg prøvd forskjellige dietter, programmer og forsøk på livsstilsendringer. Dette resulterte kun i at jeg har gått opp mer i vekt etter hvert forsøk. Sammen med mine nærmeste bestemte jeg meg for å satse på en varig løsning. Etter informasjonsmøte på Volvat Stokkan, der jeg fikk et meget godt inntrykk av, ikke bare inngrepet, men også de som jobbet der og fokuset på langvarig oppfølging, følte jeg meg trygg på at dette var riktig for meg.

Jeg har nå gått ned 42 kilo. Det er en fantastisk følelse å slippe å bære rundt på all den ekstra bagasjen i hverdagen. Kroppen min føles friskere, sunnere, og jeg har mer energi til små og store aktiviteter som tidligere kunne slite meg ut. Jeg har ikke opplevd noen negative bieffekter eller komplikasjoner. Åtte måneder etter operasjonen kan jeg spise det jeg vil (i rett porsjon) og føler ikke at jeg mangler noen ting.

Hvis du tenker på å ta dette steget selv anbefaler jeg på det sterkeste å ta kontakt med Volvat Stokkan for mer informasjon. Jeg vet du vil bli godt mottatt og få svar på det du lurer på!

Hvis du ønsker å snakke med noen som har tatt operasjonen, kan jeg nås gjennom pasientkoordinatoren Janicke Solberg (Volvat Stokkan).

Slankeoperasjon, Volvat Stokkan Trondheim

Gratis konsultasjon om slankeoperasjon

Bestill en uforpliktende og gratis vurderingstime på nett, eller ring oss på 94000760 i Bergen eller 46851004 i Trondheim for en uformell prat om slankeoperasjon.

I samtalen med oss snakker vi bl.a. sammen om hva en slankeoperasjon innebærer. Vi vil også gi deg gratis rådgivning og hjelp ut i fra din situasjon og motivasjon. Vi svarer på alle spørsmål du har.

Legg igjen navn og nummer for å bli oppringt

Mer om slankeoperasjon

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.