Ikke vent med å få det bra!

Solaug T. Ellefsen
Copyright: Solaug T. Ellefsen

Jeg har nå gått ned 42 kilo. Det er en fantastisk følelse å slippe å bære rundt på all den ekstra bagasjen i hverdagen.

Så lenge jeg kan huske, har jeg vært overvektig. Helt siden starten på tenårene har jeg prøvd forskjellige dietter, programmer og forsøk på livsstilsendringer. Dette resulterte kun i at jeg har gått opp mer i vekt etter hvert forsøk. Sammen med mine nærmeste bestemte jeg meg for å satse på en varig løsning. Etter informasjonsmøte på Volvat Stokkan, der jeg fikk et meget godt inntrykk av, ikke bare inngrepet, men også de som jobbet der og fokuset på langvarig oppfølging, følte jeg meg trygg på at dette var riktig for meg.

Jeg har nå gått ned 42 kilo. Det er en fantastisk følelse å slippe å bære rundt på all den ekstra bagasjen i hverdagen. Kroppen min føles friskere, sunnere, og jeg har mer energi til små og store aktiviteter som tidligere kunne slite meg ut. Jeg har ikke opplevd noen negative bieffekter eller komplikasjoner. Åtte måneder etter operasjonen kan jeg spise det jeg vil (i rett porsjon) og føler ikke at jeg mangler noen ting.

Hvis du tenker på å ta dette steget selv anbefaler jeg på det sterkeste å ta kontakt med Volvat Stokkan for mer informasjon. Jeg vet du vil bli godt mottatt og få svar på det du lurer på!

Hvis du ønsker å snakke med noen som har tatt operasjonen, kan jeg nås gjennom pasientkoordinatoren Janicke Solberg (Volvat Stokkan).

Slankeoperasjon, Volvat Stokkan Trondheim