Jeg har fått et helt nytt liv etter denne operasjonen

Lill-Karin Karoliussen Larsen ble operert ved Volvat Stokkan 5. mai 2021, etter flere år med helseutfordringer i forbindelse med diabetes. I dag opplever hun et helt nytt liv etter en vellykket gastric sleeve-operasjon.

Av Lill-Karin, slankeoperert ved Volvat Stokkan i Trondheim: 

Jeg heter Lill-Karin Karoliussen Larsen, er 54 år, gift og har to barn. Jeg bor i Kabelvåg i vakre Lofoten.

Oppveksten var helt normal, helt til jeg var 15 år og fikk diagnosen diabetes 1. Siden den gang har sykdommen bidratt til utfordringer med vekt og smerter i beina.

De siste fem årene har dette toppet seg, med mange sykemeldinger og etter hvert uføretrygd. Jeg har alltid likt å gå turer i fjellet, men de siste årene har smertene i beina og dårlig pust ført til at slike turer ikke har latt seg gjennomføre. Noe måtte gjøres.

Før det ble snakk om operasjon, snakket jeg med fastlegen min, og med diabeteslegen, som begge mente jeg burde gå ned i vekt. Mer enn det ble ikke gjort, og det var vanskelig å gå ned i vekt uten hjelp fra noen. Jeg hadde møte med diabeteslegen min fire dager før jeg reiste, og han var veldig positiv til operasjonen jeg skulle ta.

Jeg var nylig i oppfølgingsmøte sammen med flere som hadde tatt samme valg som meg. Det var et lærerikt møte 1 ½ år etter operasjonen med psykolog og ernæringsfysiolog. Jeg har fått et helt nytt liv etter gastric sleeve.

Takk til alle på Volvat, dokker e alle helt fantastisk!

Se Lill-Karins bilder fra før operasjon til høsten 2022

Gratis konsultasjon om slankeoperasjon

Bestill en uforpliktende og gratis vurderingstime på nett, eller ring oss på 94000760 i Bergen eller 46851004 i Trondheim for en uformell prat om slankeoperasjon.

I samtalen med oss snakker vi bl.a. sammen om hva en slankeoperasjon innebærer. Vi vil også gi deg gratis rådgivning og hjelp ut i fra din situasjon og motivasjon. Vi svarer på alle spørsmål du har.

Legg igjen navn og nummer for å bli oppringt

Mer om slankeoperasjon

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.