Mitt liv er totalt endret etter denne operasjonen

Silje Carina Lyngen Mellingseter ble gastric sleeve-operert ved Volvat Stokkan etter flere år med helseutfordringer i forbindelse med overvekt. I dag er livet hennes fullstendig forandret etter slankeoperasjon.

Av Silje Carina Lyngen, slankeoperert ved Volvat Stokkan i Trondheim:

Mitt navn er Silje Carina Lyngen Mellingseter. Jeg er 47 år og bor i Trondheim med 4 barn og ektefelle. Jeg er minst av 4 søsken, jeg har hatt en kjempeflott oppvekst med både mor og far til stede.

Jeg har alltid vært ei slank jente i barndommen, og var aktiv fotballspiller i over 20 år. Jeg var også ganske slank etter mine 4 barn. Min eldste gutt er 28 år, jenta er 25 år, gutt på 20 år og gutt på 15 år. Problemet startet etter sistemann, da jeg begynte med jojo slanking og trodde på alt av slankemiddel som fantes på markedet.

Etter mange år med forskjellige slankemidler, tabletter, sprøyter og pulver ga jeg helt opp. Jeg kom meg nesten ikke opp av senga på grunn av smerter i kropp – var tungpustet om jeg bare skulle ha på meg sko eller klær. Selvtillit fantes ikke lengre, og jeg forsto at jeg måtte begynne å ta tak i min egen helse. Om jeg skulle være her for mine barn måtte noe skje før det var for seint. Jeg forsto fort at det var helsefarlig å være så tung som jeg var.

Jeg tok kontakt med St. Olav og der ble det tatt en del prøver som ikke var helt gode. Siden det var så langt ventetid, tok jeg kontakt med Volvat som jeg har brukt en gang før, og som alltid utrolig flinke og snille som de er fikk jeg komme etter 14 dager.

Jeg fikk tilsendt en del informasjon og kunne ringe til sykepleier Janicke Solberg når jeg ville. Fikk kostplan jeg skulle forholde meg til og masse annet jeg måtte sette meg inn i, og synes alt var veldig oversiktlig, bra utført og enkelt å forholde seg til.

Kom til timen og ble mottatt kjempegodt, fikk masse informasjon slik at jeg følt meg veldig trygg og ivaretatt. Hele teamet til Volvat er veldig proffe og menneskelige. Man blir veldig godt tatt vare på etter operasjonen – de bryr seg virkelig om oss pasienter.

Etter operasjonen ble jeg fulgt opp kjempebra, Janicke ringer jevnlig og kirurg ringer og spør om hvordan man har det, som sagt veldig god oppfølging.

Dette er ingen kvikk fiks, men hvis man forholder seg til det man får beskjed om, kommer man i mål.

Dette er noe som har forandret livet mitt totalt. Nå er helsa på topp, kroppen er ikke sliten lengre og livet er helt fantastisk takket være Volvat sin støtte i ryggen på denne reisen. Mitt liv er totalt endret etter denne operasjonen og jeg kommer alltid til å ta vare på denne sjansen jeg fikk.

Tusen takk Volvat for all hjelp jeg fikk før og etter denne operasjonen og for at dere har støttet meg!

Klem fra meg

Se Silje sine bilder før operasjonen og etter:

Gratis konsultasjon om slankeoperasjon

Bestill en uforpliktende og gratis vurderingstime på nett, eller ring oss på 94000760 i Bergen eller 46851004 i Trondheim for en uformell prat om slankeoperasjon.

I samtalen med oss snakker vi bl.a. sammen om hva en slankeoperasjon innebærer. Vi vil også gi deg gratis rådgivning og hjelp ut i fra din situasjon og motivasjon. Vi svarer på alle spørsmål du har.

Legg igjen navn og nummer for å bli oppringt

Mer om slankeoperasjon

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.