Petters historie

Jeg ble operert 14. mars 2012 ved Ulriksdal sykehus. Jeg fikk utført det man så fint kaller gastric sleeve, med kikkehullskirurgi.

Jeg hadde grundige samtaler med koordinator og anestesisykepleier Siren Birkeland og kirurg Hallvard Græslie før operasjonen. Årsaken til at jeg valgte ovennevnte operasjonsmetode, var mer av personlige grunner.

Jeg var veldig spent operasjonsdagen og gruet meg en del, men hadde god tiltro til personalet rundt meg. Etter operasjonen opplevde jeg en del smerter, og det gikk minst et døgn før behovet for smertestillende avtok. Jeg følte meg bedre allerede dagen etter, men det var først på hjemreisen dag to at det virkelig begynte å gå framover. Jeg ble forklart at dag 1-3 er de dagene som enkelte synes er vanskelige med tanke på smerter, men at det også er veldig individuelt.

Etter operasjonen har livet blitt mye lettere bokstavelig talt. Jeg veide 137 kg på operasjonstidspunket, men veier i dag, etter 3 måneder, kun 108 kg. Nå er det mye lettere å utføre jobben som daglig leder i mitt eget firma og det har blitt mye lettere å delta på aktiviteter sammen med barna. Overskuddet er mye større og  jeg er veldig glad for at jeg bestemte meg for å gjennomføre operasjonen.

4 år etter en slankeoperasjon

Er veldig fornøyd med å ha tatt en slankeoperasjon. Har gått ned 34 kg, er fornøyd med vekten nå. Klarer å holde vekten pluss-minus noen kg.