Slankeoperasjon reddet meg

Anniken Bergdal forteller til Byavisa at hun veide 103 kilo da hun oppsøkte Volvat Stokkan i januar i år. Hun foretok så en gastric sleeve – en operasjon som forminsker magesekken. Nå veier hun 66 kilo og ser lyst på livet.

– Vekta eskalerte da jeg plutselig fant ut at jeg var gravid i syvende måned. Da jeg fikk barnet gikk jeg inn i en depresjon, jeg ble alenemor. Grandiosa og godteri ble selskapet mitt,  min glede, sier hun. Etter operasjonen har Anniken merket en forskjell på hvordan folk ser på henne nå som hun er tynnere. – Jeg ble mobbet som liten. De sa jeg var stygg og feit. Guttene i bygda som tidligere har ignorert meg, hilser på meg.

Etter operasjonen har hun ikke lyst på usunn mat lengre, forteller hun. Det opplevdes ikke godt. Siden har hun holdt seg til et sunt kosthold og trener annenhver dag med treningsprogram fra personlig trener.

– Operasjonen reddet meg. Jeg har fått igjen matgleden. Og jeg slipper å ha dårlig samvittighet når jeg spiser. For det jeg spiser er sunt.

Gratis konsultasjon om slankeoperasjon

Bestill en uforpliktende og gratis vurderingstime på nett, eller ring oss på 94000760 i Bergen eller 46851004 i Trondheim for en uformell prat om slankeoperasjon.

I samtalen med oss snakker vi bl.a. sammen om hva en slankeoperasjon innebærer. Vi vil også gi deg gratis rådgivning og hjelp ut i fra din situasjon og motivasjon. Vi svarer på alle spørsmål du har.

Legg igjen navn og nummer for å bli oppringt

Mer om slankeoperasjon

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.